Aura bakal ngijinkeun anjeun ngagaduhan sadayana béwara Gmail dina desktop anjeun

Aura-bewara gmail-os x-0

Kami henteu tiasa nolak yén layanan surat Google, Gmail, mangrupikeun salah sahiji anu paling sering dianggo ku seuseueurna pangguna sareng yén salian ti rada gampang dikelola, éta cocog sareng kaseueuran manajer email kalebet OS X asli, Mail, anu tiasa nunjukkeun bewara nalika email anyar sumping upami urang tetep kabuka di tukang.

Nanging, seueur kénéh aplikasi email Aranjeunna henteu cocog kalayan sadaya fitur anu dipibanda ku Gmail, fitur sapertos méré tag, milarian email atanapi nyaring koropak anu sanés sacara otomatis.

Aura-bewara gmail-os x-1

Misalna upami anjeun hoyong nampi sadaya bewara ti Gamil tapi teraskeun ngagunakeun klien wéb Tanpa aplikasi email aub, kami bakal nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta sareng Aura.

Aplikasi ieu saderhana pisan sareng gampang dianggo anu bakal ngajantenkeun OS X tiasa ditampilkeun Béjaan push Gmail di Pusat Bewara. Éta bahkan tiasa ngonpigurasi sahingga sadaya mail dibéjaan atanapi ngan ukur anu kami tandai salaku anu paling penting, nyaéta, urang tiasa ngonpigurasikeun kriteria pikeun ngarobih béja anu paling dipikaresep ku urang.

Salaku tambahan ogé masang ikon dina bilah menu éta dina pandangan urang tiasa ningali pesen-pesen anu teu acan kabaca sareng éta ku cara saderhana nyeret pikeun nunjukkeun pusat béwara urang tiasa mariksa email ieu.

Jelaskeun yén aplikasi ieu gratis upami urang ngan ukur ngagaduhan hiji Akun email Gmail, Nanging upami urang hoyong nambihan seueur urang kedah ngamutahirkeun aplikasina versi mayar kanggo biaya 4,99 Euro salaku pameseran terintegrasi dina aplikasi anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.