Avast nawiskeun anjeun antipirus gratis anu saé pikeun Mac anjeun

avast-mac-0

Urang sadayana terang yén teu aya anu disebut sistem operasi anu teu lepat dina sadaya aspek sareng kaamanan mangrupikeun hal anu penting pisan, sedengkeun Beuki hartosna urang nempatkeun pikeun mayungan sistem urang, langkung saé.

Pilihan anu saé pikeun pendapat abdi nyaéta anu ditawarkeun ku parangkat lunak AVAST kalayan pilihan bébas tina antipirus na, anu sanaos éta henteu ngagaduhan sadayana pilihan terpadu tina vérsi anu mayar na éta cekap cekap pikeun urang nyobian.

avast-mac-5

Hal anu mimiti bakal naros ka kami pas unduh éta teras sered kana folder aplikasi, nyaéta éta hayu urang ngadaptar program kalayan akun email sareng kecap akses pikeun kéngingkeun lisénsi gratis tina program sareng dianggo dina komputer naon waé, cukup ku nuliskeun kredensial kami, sanaos léngkah ieu henteu wajib.

avast-mac-1

Sakali léngkah ieu réngsé, urang ayeuna tiasa ngalebetkeun pilihan antipirus nyalira. Urang tingali tameng panyalindungan béda boh pikeun sistem file, ogé pikeun mail komo browser wéb, dimana éta bakal masang plug-in anu nunjukkeun reputasi halaman wéb anu anjeun buka ku cara batang tina warna beureum dugi ka héjo gumantung kana naha éta bahaya atanapi dipercaya.

avast-mac-2

Program ieu diénggalan sacara mandiri tanpa urang kedah campur deui salian ti nempatkeun kata sandi nalika masang versi atanapi database anu énggal.

Hiji-hijina titik négatip sareng anu kuring mendakan rada rumit nyaéta nanganan anu antipirus dina pengawasan akun email, nyaéta, urang bakal ngagaduhan dua pilihan anu sanés nalika kaayaan konfigurasi ieu kusabab upami ditingalkeun sabab bakal aya koneksi masalah.

Sacara standar Gmail, akun hotmail, ... biasana mawa lapisan konéksi sareng sambungan aman 'SSL - TLS' Pikeun ngirim sareng nampi e-mail urang, ku alesan kaamanan anu jelas éta mangrupikeun pilihan upami urang mareuman surat éta moal jalan.

Masalahna nyaéta nalika urang masang avast, upami henteu urang carioskeun lirénkeun pangawasan server anu lebet sareng anu kaluar Email ieu bakal ngahalangan konéksi sabab henteu tiasa mariksa naon anu lumangsung, janten urang kedah milarian sareng lebetkeun alamat ieu di daérah pengecualian ... beban anu henteu teras-terasan jalan saé.

avast-mac-3

Pilihan sanésna langsung nganonaktipkeun kaamanan SSL ti akun email kami, tapi gaduh latar belakang sareng monitoring, éta bakal jalan tanpa masalah. Ieu kumaha kuring ngonpigurasi sareng abdi nuju lumayan saé kanggo ayeuna.

avast-mac-4

Pondokna, antipirus anu saé tanpa ngaganggu, kalayan seueur pilihan panyalindungan sareng anu gratis janten langkung pikaresepeun pikeun pangguna.

Inpormasi lengkep - Avast! béta ayeuna sayogi pikeun Mac OS X

Unduh - Avast! Antipirus Gratis


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   prajurit neptali cenahna

    palsu avast henteu dipasang dina mac

bool (leres)