Aya 4 model Mac jeung M2 dina karya tapi Mark Gurman nyebutkeun ngan hiji bakal dirilis dina Maret

Mac mini sareng M1 mangrupikeun panggancangna diantara prosesor single-core

Aya sakedik anu tinggaleun pikeun musim semi sareng urang kedah émut yén ieu mangrupikeun acara Apple biasana kajantenan. Nyatana, urang tiasa ningali anu pangheulana dina awal Maret. Mark Gurman nyarioskeun ka urang dina buletin na, éta 8 Maret hareup urang bisa boga alat anyar dibere. Nanging, ngeunaan Mac sigana sanaos aya sababaraha model anu bakal diluncurkeun sareng M2, urang ngan ukur ningali hiji. Sigana anu Mac mini refreshed bakal datang ka fore poé éta.

Gurman geus ventured ngomong yén 8 Maret hareup Apple bakal ngayakeun acara munggaran taun. Dina hal éta, Ieu bakal salah sahiji acara pangheubeulna saprak sababaraha taun. Upami kuring émut leres, panginten urang kedah uih deui ka 2015. Kanyataanana yén analis Bloomberg nyarios yén dina acara éta Apple moal nyéépkeun diri kalayan presentasi Mac énggal. Urang ngan ukur ningali Mac mini kalayan chip énggal. jeung Apple Silicon.

Éta hartosna transisi Apple anu lami-lami ditunggu-tunggu pikeun gaduh prosesor sorangan, unggal poe beuki deukeut ka jadi kanyataan. Tapi kanyeri anu berkepanjangan, ngémutan yén saprak léngkah éta diumumkeun masih aya modél anu henteu ngaliwat kana sisi laju sareng kakuatan. Kusabab lamun Macs anyar bisa boast tina hiji hal kalawan prosesor Apple sorangan jeung chip M1 maranéhanana, éta janten mesin otentik anu kaget. kabéh pamaké sarta pausahaan anu ngagunakeunana.

Urang kedah ngantosan dugi ka 8 Maret pikeun manggihan lamun ngan model Mac nu sabenerna dibere atawa lamun, sabalikna, kaget urang jeung Mac Pro lila-tunggu jeung Apple Silicon. Pikeun ayeuna mah, urang ngan bisa ngandelkeun naon Gurman ngabejaan urang, saha, ku jalan kitu, mangrupakeun analis kacida dimangfaatkeun kalayan laju luhur sukses dina urusan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.