Ayeuna Apple Watch Series 3 anjeun nyatet kagiatan ski sareng Snowboard


Apple Watch Series 3 gaduh langkung poténsial tibatan anu mimitina ditepikeun. Hatur nuhun kana jumlah sensor sareng GPS Chip anu dilebetkeun kana Seri 2, urang tiasa ngumpulkeun inpormasi tina latihan sadidinten urang. Ngajalankeun sanajan ngojay mangrupikeun padamelan anu seueur dilakukeun ku jam tangan olahraga.

Dinten ayeuna kami parantos terang yén vérsi watchOS 4.2. Éta kalebet API anyar pikeun ngarekam inpormasi olahraga salju. Pamekarna teu acan lami sumping sareng aplikasi sapertosna Lereng, Snoww, Squaw Alpine, Snocru sareng Ski Trek, cocog sareng inpormasi anu dikumpulkeun ku Apple Watch dina katurunan nangtung, jarak, jumlah ngalir, laju rata-rata sareng kalori diduruk.

Seri 3 nyaéta hiji-hijina anu dugi ka ayeuna nganggo altimeter, sarat penting pikeun ngarékam lamping lamping sareng ngalaksanakeun itungan anu langkung pas.

Sanaon API di watchOS 4.2. nyaéta operasional, aplikasi resmi henteu kalebet data anu dikumpulkeun dina latihan salju. Leres waé aplikasi Workout kalebet kategori Olahraga Salju, tapi henteu dilaksanakeun.

Seri nonton Apple Luyu sareng saham Apple anu sanés, perusahaan nyiapkeun fungsi-fungsi ieu pikeun aranjeunna pikeun diamankeun sareng dilaksanakeun ku pihak katilu. Ukuran élévasi, akselerator sareng GPS ngumpulkeun data pikeun ngukur maké kalori, katurunan atanapi kagancangan, diantara parameter sanés. API énggal tumut kana waktos anu anjeun numpak lamping berkat altimeter sareng kagancangan anjeun ngumbara.

Kegiatan anu dikumpulkeun ditransferkeun kana data HealthKit sareng ngabantosan anjeun ngalengkepan ring kagiatan, saolah-olah éta latihan sejen. Salaku tambahan, aplikasi disiapkeun pikeun ngareureuhkeun, nalika éta ngadeteksi yén anjeun dina waktos anu sakedap, pikeun istirahat atanapi pikeun ngeusi ulang.

Diantara daptar aplikasi anu nerapkeun watchOS 4.2 API, kami mendakan yén dina aplikasi Lamping sareng Snoww, cocog sareng SiriKit. Kituna, urang tiasa masihan paréntah ka Siri anu aya hubunganana sareng kagiatan anu urang lakukeun dina waktos éta. Kami arepkeun yén Apple tetep nambihan fitur dina Apple Watch, sabab poténsina nganggo GPS sareng altimeter internal ngamungkinkeun pikeun dunya kamungkinan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.