OS X El Capitan 2 Béta 10.11.2 Ayeuna Sadia

osx-el-capitan-1

Apple nembé ngaluncurkeun babak pembaruan sareng urang parantos ngagaduhan anu kadua dina méja versi pamekar ti OS X El Capitan 10.11.2 béta 2 sareng sababaraha paningkatan nuju kinerja sistem operasi sareng perbaikan minor has anu kalebet dina versi béta ieu.

Apple henteu peryogi waktos pikeun ngaluncurkeun vérsi anu ditingkatkeun dina béta ieu sareng ngan saminggu saatos peluncuran vérsi anu munggaran, anu kadua diluncurkeun. Waktos Ieu urang gaduh ngawangun 15C31f Sareng sapertos biasa Apple henteu kalebet dina déskripsi umum naon waé pamutahiran atanapi kabaruan anu ditambihan dina vérsi énggal, tapi éta nambihan pikeun pangembang naon anu aranjeunna pikahoyong ditingalikeun pikeun méréskeun bug anu mungkin. béta-osx-el-capitan

Jelas yén aplikasi tiasa dianggo saé mangrupikeun tujuan tina béta ieu sareng waktos ayeuna Apple tetep naroskeun ka pamekar pikeun museurkeun panon kana aplikasi Mail, kana fungsi WiFi anu leres, dina aplikasi Kalénder, kana operasi USB (anu sigana nyababkeun kagagalan sababaraha pangguna), dina aplikasi Catetan, Poto sareng Sorotan.

Singkatna, éta mangrupikeun vérsi énggal kalayan sakedik atanapi henteu aya paningkatan dina hal desain sistem operasi tapi fungsina. Apple kedah ngagosok sababaraha detil sateuacan ngaluncurkeun vérsi resmi OS X 10.11.2 sareng kanggo ieu dianggo sacara tuntas ku béta énggal per minggu ogé ios, anu ogé ngaluarkeun béta anu sanés nyaéta 9.2 beta 2.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.