MacOS Catalina 10.15.2 ayeuna sayogi

Catalina;  Ayeuna sayogi kanggo diunduh. tukang sakedik yén béta kaopat versi 10.15.2 dileupaskeun sareng aranjeunna henteu nyandak waktos lami pikeun ngaluncurkeun vérsi ieu sayogi pikeun sadaya pemirsa.

Versi anyar Catalina ieu, mawa sababaraha beja anu matak anu ku urang bakal dibahas salajengna.

macOS Catalina 10.15.2 mawa iTunes Jauh

Henteu sadaya vérsi anu muncul tina sistem operasi macOS mawa berita penting. Kaseueuranana pikeun kaamanan sareng stabilitas. Nanging versi anyar ieu, Éta ogé nyandak kami iTunes Jauh pikeun aplikasi musik sareng TV.

Kusabab kitu urang gaduh deui pangrojong iTunes Remote support, anu Éta henteu dianggo deui sareng aplikasi musik sareng TV énggal sareng pembaruan ieu dinten ayeuna ngalereskeun masalah ieu.

Dina raraga ngapdet kana vérsi pangénggalna ieu, 10.15.2, Anjeun kedah nganuhunkeun ngalangkungan Mac sareng badé milih sistem.

Numutkeun kana naon anu diterbitkeun Apple, Versi anyar ieu nyandak fitur-fitur anyar ieu, didirikeun ku katégori:

Berita dina macOS Catalina 10.15.2

Desain anyar kanggo Apple News + carita ti The Wall Street Journal sareng koran terkenal sanés

Acciones

  • Kéngingkeun tautan kana carita anu aya hubunganana atanapi langkung carita ti pos anu sami dina akhir tulisan
  • «Megatkeun "sareng" Ngembangkeun "kanggo Carita Top
  • Carita Apple News ayeuna sayogi di Kanada dina basa Inggris sareng Perancis

Perbaikan sareng paningkatan dina vérsi 10.15.2

musik

  • Balikkeun tampilan penjelajah kolom pikeun ngatur perpustakaan musik
  • Ngabéréskeun masalah anu tiasa nyegah karya seni albeum tina némbongan
  • Ngalereskeun masalah anu anjeun tiasa ngareset setelan ékualiser musik nalika muterkeun

iTunes Jauh

  • Tambihkeun dukungan pikeun ngagunakeun iPhone atanapi iPad pikeun ngadalikeun jarak jauh musik sareng aplikasi TV dina Mac

poto

  • Ngabéréskeun masalah anu tiasa nyababkeun sababaraha file. AVI sareng. MP4 pikeun némbongan salaku teu didukung
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah folder anu nembé didamel nembongan dina tampilan albeum
  • Ngalereskeun masalah dimana gambar sacara manual diatur dina albeum tiasa dicitak atanapi diékspor kaluar tina urutan
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah pakakas zum pikeun motong hasil karya dina sawangan tina kesan

pos

  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyababkeun preferensi mail dibuka ku jandéla kosong
  • Ngabéréskeun masalah éta tiasa nyegah ngagunakeun batalkeun surat tina dihapus surat

nu lain

  • Ningkatkeun reliabiliti nyingkronkeun buku sareng buku audio sareng iPad atanapi iPhone anjeun via Panimu
  • Ngalereskeun masalah anu pangingetna tiasa teu leres dina daptar pinter Dinten aplikasi pikeun Pangémutan
  • Ngabéréskeun masalah anu tiasa nyababkeun kinerja nyerat lalaunan dina aplikasi Catetan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.