WatchOS Béta 5 pikeun pamekar sareng ios, macOS, sareng tvOS umum

Program béta Apple

Dina hal ieu, sungut Cupertino nuluykeun jalanna sareng versi béta umum sareng ngaluncurkeun versi ieu pikeun pangguna anu didaptarkeun dina program anu parantos aktip sababaraha bulan. Émut yén vérsi watchOS teu gaduh versi béta umum, tapi dina hal ieu versi pamekar dileupaskeun sababaraha dinten saatos diluncurkeun sareng macOS, iOS, iPadOS, sareng tvOS.

Versi anyar anu dileupaskeun katingali ku kami dina bentuk pembaruan normal pas urang lebetkeun setélan alat kami sareng dina hal ieu anu penting nyaéta mengejar aranjeunna gancang-gancang saprak ningkatkeun stabilitas, kaamanan sareng sababaraha bug anu urang gaduh dina versi béta OS ayeuna.

Sigana mah vérsi ieu nambihan koréksi sareng anu sanés, tapi dina sababaraha kasus éta penting sabab betas gaduh seueur bug sareng aplikasi, fungsionalitas sareng anu sanés. Éta pisan sababna naha urang salawasna nyarankeun tetep jauh ti béta pikeun nyingkahan tepat kagagalan ieu sareng upami anjeun hoyong masangkeunana, ngantosan versi umum sareng teras ngalakukeun éta dina alat-alat sanés anu utama.

Dina kasus watchOS 6 béta 5, pamutahiran ogé fokus kana ningkatkeun kestabilan jam tangan, paningkatan dina fluiditas sareng kaamanan. Pamekar parantos gaduh vérsi ieu sayogi langsung ti pusat pangembang Apple sareng tiasa masang langsung tina aplikasi iPhone Watch. Pembaruan ieu di luhur sadayana ningkatkeun stabilitas OS, sababaraha paningkatan nambihan langsung tina hal fungsina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)