Béta kalima tina macOS Ventura dileupaskeun pikeun pamekar

pakaya

dinten béta di Cupertino. Sadaya parangkat lunak Apple énggal taun ieu anu masih dina fase tés nembé nampi pembaruan béta énggal pikeun sadaya pamekar. Sadaya alat perusahaan gaduh vérsi béta énggal tina parangkat lunakna. Kaasup Macs.

Janten bieu sajam kapengker nembé dileupaskeun pikeun sadaya pamekar béta kalima tina macOS 13.0, dibaptis salaku MacOS Ventura. Hiji deui léngkah anu ngadeukeutkeun urang ka dinten peluncuran resmi pikeun sadaya pangguna, masih kedah ditangtukeun.

Apple nembé ngarilis sajam ka tukang béta kalima parangkat lunak pikeun Mac taun ieu: macOS Ventura. versi anyar éksklusif pikeun pamekar. Dina sababaraha dinten, wangunan anu sami ieu bakal dileupaskeun ka sadaya pangguna non-pamekar anu ngadaptarkeun program tés béta umum Apple.

Béta anyar anu asalna saatos kaopat, diluncurkeun dina 27 Juli. Ngan 12 dinten parantos nyandak insinyur Apple Park pikeun ngagosok kasalahan anu aya dina kaopat sareng ngaluncurkeun anu énggal ieu. The béta munggaran dirilis dina 6 Juni di bubuka tina WWDC 2022. Anu kadua badarat dina 22 Juni, sareng anu katilu dina 6 Juli.

Perusahaan ngaramalkeun éta versi final dileupaskeun pikeun bulan Oktober, sakumaha geus jadi adat dina taun panganyarna. Pasti bakal coincide jeung acara Apple panungtungan ieu 2022. Nurutkeun kana nunjuk kamari Mark Gurman, Apple geus ngarekam keynote maya pikeun September, dedicated ka presentasi rentang anyar iPhone 14 sarta Apple Watch taun ieu.

sarta bakal aya hiji keynote pending, meureun pikeun Oktober, dedicated ka Macs anyar jeung iPads. Éta bakal janten nalika macOS Ventura resmi ningali lampu pikeun sadaya pangguna anu gaduh Mac anu cocog.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.