Béta katilu macOS Ventura nembé dileupaskeun

macOS-Ventura

Di Cupertino aranjeunna maju pinuh. Insinyur anu tanggung jawab pikeun ngembangkeun sareng nga-debug parangkat lunak anu béda-béda pikeun sadaya alat Apple tiasa dianggo tanpa kesel. Upami kamari aranjeunna ngaluarkeun béta énggal tina vérsi tés panganyarna tina parangkat lunak ayeuna (tingali béta kalima tina macOS Monterey 12.5 dina kasus Macs), ayeuna aranjeunna badé ngaleupaskeun béta énggal tina macOS Ventura kahareup.

Janten ngan satengah jam ka tukang, Apple parantos ngarilis pikeun sadaya pamekar béta katilu tina macOS 13 Ventura, macOS anyar taun ieu anu diumumkeun dina WWDC 2022 sareng bakal dileupaskeun ka sadaya pangguna dina usum gugur ieu.

Ngan dua minggu saatos béta kadua macOS Ventura dileupaskeun di Cupertino, béta katilu dileupaskeun ngan sajam ka tukang, pikeun sadaya pamekar anu hoyong nyobian éta.

Pangembang anu kadaptar ieu ayeuna tiasa ngaunduh béta katilu ngalangkungan Pusat Pamekar Apple jeung, lamun profil ditangtoskeun dipasang, versi béta bakal sadia ngaliwatan mékanisme update software dina Tanya System.

A Ventura dieusian ku novelties

macOS Ventura sarat sareng seueur fitur anyar anu pasti bakal pikaresepeun pikeun pangguna. Salah sahijina nyaéta Pangatur Panggung, fitur anyar anu ngamungkinkeun pamaké pikeun difokuskeun hiji tugas bari tetep aktip séjén siap pikeun gampang pindah antara tugas. Continuity Camera ogé kalebet, ku kituna anjeun tiasa nganggo iPhone salaku webcam pikeun Mac anjeun.

Ogé kaasup Handoff pikeun FaceTime jadi Anjeun bisa nransper telepon antara iPhone, iPad, jeung Mac di will, jeung ayeuna Messages ngarojong fitur pikeun nandaan hiji iMessage salaku can dibaca, eureun ngirim hiji iMessage, jeung cirian salaku can dibaca. SharePlay ayeuna ogé tiasa dianggo dina aplikasi Pesen.

Aplikasina pos Ngarojong ngajadwalkeun sareng ngahapus email dugi ka 10 detik saatos dikirim, sareng aplikasi Cuaca sareng Jam ayeuna sayogi di Mac. Preferensi Sistem parantos dingaranan Setélan Sistem sareng gaduh perenah sapertos ios, béda pisan sareng Mac tradisional.

jeung browser nu Safari Ogé ngalaman sababaraha modifikasi. Kalayan macOS Ventura ngadukung grup tab anu dibagikeun sareng Apple damel dina Passkeys, kredensial generasi salajengna anu ngagentos kecap akses. Aya ogé Spotlight anyar, Photo Library gaduh fitur énggal, sareng sistem grafik Metal 3 kalebet dina macOS Ventura pikeun grafik 3D anu langkung saé dina kaulinan triple-A.

Tanpa ragu, seueur fitur anyar anu ayeuna ngan ukur tiasa diuji ku pamekar Apple anu otorisasi dina versi uji béta ayeuna. Pikeun sesa mortals, versi final urang bakal boga eta sadia sometime ragrag ieu. Kedah ngantosan…


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.