Béta katilu macOS 10.15.4, tvOS 13.4 sareng watchOS 6.2 siap

Betas kadua macOS Catalina 10.15.4, nontonOS 6.2 sareng tvOS 13.4

Saminggu saatos dileupaskeun béta kadua parangkat lunak pikeun alat Apple, perusahaan Amérika ngaluncurkeun vérsi katilu pikeun pangembang. Janten upami anjeun nembé ngagabung sareng program Apple, anjeun ayeuna tiasa ngaunduh vérsi énggal ieu pikeun Mac, Apple TV sareng WatchOS, ogé ios sareng iPadOS.

Sababaraha noveltyDi momen kanggo vérsi énggal ieu, kusabab éta nembé dileupaskeun sareng panguji vérsi ieu, pastina ayeuna aranjeunna nyarioskeun berita sareng naon diwangun ku pembaruan énggal ieu. Aya kirang kanggo peluncuran betas ieu pikeun masarakat umum.

Béta katilu macOS 10.15.4, Apple TV 13.4 sareng watchOS 6.2 siap pikeun pamekar

Upami anjeun pangembang sareng anjeun ngantosan betas katilu sareng katilu tina sistem operasi alat Apple anu sanés, anjeun parantos parantos siap-siap tina halaman wéb pamekar Apple atanapi tina alat anu parantos didaptarkeun dina program ieu.

Sababaraha fitur anyar dina betas katilu ieu, kumargi aranjeunna nembé diluncurkeun na pamekar dina waktos ayeuna teu ngingetkeun berita naon, atanapi sahenteuna, éta pantes disebatkeun.

Betas kadua parangkat lunak pikeun Mac, Apple TV sareng Apple Watch, ngenalkeun fitur-fitur anyar, sababaraha anu cukup penting atanapi paling henteu diarepkeun. Janten, Tiasa waé dina vérsi katilu ieu, ngan ukur katingali paningkatan anu sateuacanna sareng koréksi kasalahan anu dideteksi.

Sakumaha urang sering nyarios, vérsi ieu dimaksudkeun pikeun pamekar anu sateuacana dituju Program Apple. Janten upami henteu, sing sabar, aya anu kirang kanggo béta umum. Salaku tambahan, urang mamatahan anjeun masang vérsi ieu dina alat sékundér. Betas tiasa ngandung bug yén anjeun panginten henteu resep kajantenan dina sababaraha alat utami.

Upami anjeun hoyong ngawartosan berita naon anu anjeun mendakan dina vérsi katilu ieu, anjeun gaduh koméntar pikeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.