Béta katilu tina macOS 12.3 ayeuna sayogi pikeun pamekar

macOS Monterey

Nalika ngadeukeutan bulan Maret, éta mangrupikeun anu bakal direncanakeun ku Apple ngaleupaskeun apdet badag salajengna Tina sadaya sistem operasina, perusahaan anu berbasis di Cupertino terus nguji vérsi ios, iPadOS, watchOS, tvOS, sareng macOS anu bakal datang.

Sababaraha jam ka tukang, Apple geus ngarilis béta katilu, di momen ngan pikeun komunitas pamekar, tina macOS 12.3, ios sareng iPadOS 15.4, tvOS 15.4, sareng watchOS 8.5. Kabaruan anu paling penting anu bakal urang mendakan dina versi macOS salajengna nyaéta dukungan pikeun fungsina Kadali universal.

Universal Control mangrupikeun salah sahiji novelties utama anu Apple dibere salami WWDC 2021, fungsionalitas anu ditunda dina waktosna sareng éta, numutkeun Apple, henteu dijadwalkeun diluncurkeun dugi ka, pangheulana, cinyusu taun ieu.

Salah sahiji novelties penting anu bakal sumping sareng macOS 12.3 sareng Apple ayeuna nuju nguji dina betas, nyaéta rojongan pikeun téhnologi ProMotion 120 Hz dina sadaya animasi sistem sareng béwara aplikasi wéb.

Naon anu énggal dina ios 15.4

Warta anu ditawarkeun ku versi ios salajengna, nomer 15.4, tiasa dipendakan dina rojongan pikeun muka konci iPhone ngaliwatan Face ID maké topéng tanpa gumantung kana Apple Watch. Sanajan solusi ieu ngaapresiasi, datang bit telat, pisan, pisan telat.

Ngeunaan sistem operasi anu ngatur Apple TV sareng Apple Watch, ayeuna teu aya fitur pikeun nyorot, Kusabab parusahaan Tim Cook geus fokus kana ngaronjatkeun kinerja sakabéh alat jeung patching masalah kaamanan nu geus kauninga saprak peluncuran versi saméméhna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.