Béta umum mimiti OS X 10.11.1 ayeuna sayogi

Osx el capitan-béta 2-produk-0

Apple dinten ayeuna ngaluarkeun béta munggaran OS X 10.11.1 El Capitan ka pangguna parangkat lunak béta umum sababaraha dinten saatos ngaleupaskeun versi béta munggaran pikeun pamekar sareng sakitar saminggu satengah sateuacan OS X El Capitan diluncurkeun ka umum dina 30 Séptémber.

Versi béta anyar sayogi ngalangkungan tab pembaruan parangkat lunak dina Mac App Store.

OS X El Capitan-10.11.1-0
Béta mimiti OS X 10.11.1 parantos nyandak éta dukungan pikeun Unicode 8, emoji énggal sapertos gambar taco, burrito, wedge kéju, hot dog, jari tengah atanapi sirah unicorn. Emoji ieu ogé kalebet dina ios 9.1, anu ogé dina tés.

Saluareun emoji énggal ieu, henteu aya parobihan anu penting anu parantos dilakukeun, nunjukkeun yén OS X 10.11.1 mangrupikeun pembaruan minor tibatan bakal mawa perbaikan bug sareng perbaikan kinerja. Numutkeun kana catetan rilis Apple, versi beta nawiskeun langkung stabilitas, kasaluyuan, sareng perbaikan kaamanan.

Sakuduna vérsi ieu kedahna sami sareng anu pamekar parantos diuji langkung ti saminggu kumargi kuring parantos mairan sateuacanna, janten langkung seueur pangguna "teu wani" anjeun tiasa ningali sareng tingali naha kasaluyuan sareng aplikasi anu paling sering dianggo tetep dijaga dina versi anyar ieu.

Penting pikeun netelakeun yén saatos ngalaksanakeun pembaruan éta teu mungkin balik deui ka vérsi anu saacanna tapi éta ngaliwatan salinan cadangan, janten disarankeun dipasang dina partisi sanés sistem utama.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.