bagian

Naon anu anjeun bakal mendakan di Kuring ti Mac mangrupikeun seueur inpormasi perkawis Macs, macOS, Apple Watch, AirPods, toko Apple, berita anu aya hubunganana sareng perusahaan Cupertino sareng anu sapertos kitu. Jelas kami ogé ngalaksanakeun sagala rupa tutorial, pituduh sareng manual pikeun anu nembé sumping di alam semesta Mac, parantos mésér Apple Watch atanapi produk apel anu sanés.

Anjeun tiasa ningali fungsi jam tangan Apple pinter atanapi anjeun tiasa mendakan inpormasi pikeun sadaya berita dina jasa perusahaan Cupertino. Éta ngeunaan gaduh seueur inpormasi sabisa ngeunaan Apple sareng Abdi tim Mac jaga ngajaga anjeun tetep anyar, sahingga anjeun tiasa mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun dina hiji tempat.