Bagikeun clipboard Mac anjeun sareng Mac anu sanés berkat Clipboard Pro

Clipboard parantos janten waktos janten alat anu nawiskeun kami langkung seueur kamungkinan, ngantepkeun salinan sareng témpél saumur hirup. Kana waktosna, aplikasi parantos muncul anu ngamungkinkeun urang ngatur boh téks boh gambar salian ti nyimpen éta pikeun ngagunakeunana sababaraha kali kana waktu.

Di Mac App Store kami tiasa mendakan sababaraha aplikasi anu nawiskeun kami clipboard anu di vitaminisasi, tapi dinten ieu urang nyarioskeun Clipboard Pro, aplikasi saderhana anu nawiskeun kami pilihan dasar anu dianggo ku pangguna mana waé. mungkin diperyogikeun sadidinten salian ti nyingkronkeun sadaya eusi anu disimpen sareng sadaya Mac dimana aplikasi na dipasang.

Fungsi ieu idéal upami urang nyéépkeun siang nganggo Mac atanapi laptop sareng hoyong teras-terasan gaduh inpormasi anu sami dina kadua alat. Aplikasi na nawiskeun kami dua jinis clipboard: dinamis sareng disorot. Dina dinamis éta nunjukkeun urang sadaya eusi anu kami nyalin tina sistem pikeun némpelkeun dina aplikasi anu sanés nalika panyorot, Éta nembongkeun kami eusi anu kami tandai pikeun nyimpenna sareng nyingkronkeunana sareng alat sanés.

Salaku eusi anu tiasa urang simpen tiasa ageung pisan, Clipboard Pro ngamungkinkeun urang milarian pikeun ngajantenkeun tugas milarian item anu dimaksud langkung gampang. Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngédit kontén anu kalebet sareng disimpen dina aplikasi, fungsi anu saé upami urang hoyong ngabenerkeun sababaraha téks anu parantos kami lebetkeun tanpa diawasi sateuacanna.

Upami urang nyimpen sababaraha jinis inpormasi, aplikasi ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun Grup sareng Subkelompok pikeun mengklasifikasikan aplikasi dina cara anu langkung gampang. Kumaha aplikasi ieu jalan Minuhan kaseueuran kabutuhan pangguna nganggo clipboard anu dik vitaminisasi, Kusabab éta ngajauhan urang kedah muka dokumén pikeun nyalin paragrap anu biasana urang anggo, pikeun nyalin pedaran produk, konsultasi daptar harga ...

Clipboard Pro sayogi gratis nalika nyerat tulisan ieu, janten upami anjeun dugi kana waktosna, anjeun bakal ngahémat 1,09 euro hargana, harga murah pisan pikeun sadaya pilihan anu ditawarkeun ku aplikasi ieu, aplikasi anu peryogi macOS 10.12 atanapi engké sareng prosésor 64-bit.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hampru Adolf cenahna

    "Fungsi ieu saé upami urang nyéépkeun dinten dina Mac atanapi laptop sareng hoyong teras-terasan gaduh inpormasi anu sami dina kadua alat"
    Éta anu anjeun carioskeun tapi kuring parantos dipasang dina iMac sareng Macbook pro sareng kuring henteu tiasa ngajantenkeun aranjeunna nyingkronkeun.
    Punten tiasa ngabantosan abdi?