Kumaha ngabagi Wi-Fi tina iPhone

iPhone 12

Katergantungan kana internét anu urang gaduh ayeuna parantos janten a alat nu ampir penting pikeun jutaan pangguna di sakumna dunya, naha ngirim pesen, ningali rekening bank urang, ngakses administrasi umum, damel jarak jauh...

Gumantung kana dimana urang cicing, éta leuwih ti kamungkinan yén di lingkungan urang boga cafeterias, puseur balanja komo supermarket nu nawarkeun sambungan internét sagemblengna bebas . Sanajan kitu, teu salawasna kitu. Upami anjeun kantos ningali peryogi nyambung ka internét, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngabagi Wi-Fi tina iPhone.

Nya, tepatna, urang badé nunjukkeun kumaha urang tiasa bagikeun data sélulér iPhone urang sareng alat-alat sanés anu nyiptakeun titik aksés nirkabel.

Boh iPhone, iPad sareng iPod touch ngamungkinkeun urang nyiptakeun jaringan Wi-Fi pikeun ngabagi data sélulér sahingga tiasa ngaksés Internét tina alat sanés. Aranjeunna teu dianggo salaku repeater sinyal Wi-Fi.

Sakali kami jelas ngeunaan cara gawéna, maka kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha bagikeun internét tina iPhone urang sareng alat naon waé.

Bagikeun internét tina iPhone sareng Mac

Bagikeun internét tina iPhone sareng Mac

Salah sahiji kaunggulan nawaran produk ti produsén sarua kapanggih dina integrasi ditawarkeun ku ekosistem maranéhanana. Kamungkinan pikeun ngawalon atanapi nelepon, ngirim sareng nampi pesen téks, ngabagi eusi antara alat ... nyaéta sababaraha pungsi anu aya dina pembuangan urang antara iPhone sareng Mac.

Tapi, lain ngan hiji-hijina. lamun urang hayang bagikeun sinyal internét iPhone urang sareng Mac, urang teu kudu interaksi iraha wae jeung iPhone urang. Prosés sambungan dilumangsungkeun sacara otomatis ku ngalakukeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap.

  • Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta pencét dina segitiga terbalik dipintonkeun dina luhureun bar menu.
  • Salajengna, urang antosan sababaraha detik tur tingal kumaha eta dipintonkeun nami iPhone urang dina bagian Personal Access Point.
  • Pikeun nyambungkeun, urang ngan kedah klik nami alat. Teu perlu ngasupkeun sandi, sabab ditransferkeun dina bentuk énkripsi antara alat anu pakait sareng ID anu sami.

Metoda ieu jalan salami kadua alat ieu pakait sareng ID pamaké sarua. Upami urang hoyong nyambung ka sinyal internét iPhone anu henteu aya hubunganana sareng ID anu sami sareng Mac, urang kedah ngalakukeun éta ngalangkungan metode anu kami nunjukkeun anjeun di handap.

Pikeun ngabedakeun sambungan ti titik aksés tradisional, tinimbang mintonkeun hiji segitiga inverted, eta bakal nembongkeun dua cingcin ranté. Di luhureun iPhone urang, ikon sarua ogé bakal dipintonkeun.

Bagikeun internét tina iPhone sareng alat anu sanés

Bagikeun internét tina iPhone sareng Mac

Upami Mac anu urang hoyong bagikeun sambungan internét, teu pakait jeung ID sarua, pikeun ngabagikeun sambungan internét tina iPhone, urang kedah ngadamel titik aksés sareng bagikeun kecap akses sareng Mac anu urang hoyong sambungkeun.

Ieu mangrupikeun metode anu sami anu urang kedah dianggo Bagikeun internét tina iPhone sareng alat anu sanés, janten PC Windows atanapi Linux, smartphone Android atawa alat sejenna nu bisa nyambung ka internét sacara nirkabel.

Para bagikeun internét ti iPhone urang, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap ieu:

  • Anu mimiti, urang ngaksés setélan alat kami teras klik Titik aksés pribadi (Upami pilihan ieu henteu muncul, angkat ka bagian salajengna).
  • Salajengna, dina bagian Kecap akses Wi-Fi Urang kedah nyerat kecap konci anu urang hoyong bagikeun sambunganna. Sacara standar, Apple nunjukkeun acak anu tiasa urang anggo upami urang henteu hoyong ngarobih.
  • Tungtungna, urang klik dina switch Ngidinan batur nyambung.

Sakali kami parantos nyiptakeun titik aksés nirkabel, kami angkat ka alat anu kami hoyong sambungkeun kana sinyal Wi-Fi anu kami ciptakeun tina iPhone kami sareng urang néangan ngaran alat diantara sinyal nirkabel anu ditampilkeun.

Abdi henteu tiasa ngabagi internét sareng iPhone abdi

Abdi henteu tiasa ngabagi internét tina iPhone

Upami iPhone kami asalna tina operator sareng kami parantos robih operator, nalika kami ngaksés ménu Setélan, kamungkinan ngan ukur pilihan Data Seluler anu ditampilkeun, menu Hotspot Pribadi teu némbongan. 

Untungna, masalah ieu gaduh solusi anu langkung saderhana ti mimiti bisa dibayangkeun.

  • Hal kahiji anu urang kedah laksanakeun nyaéta ngaksés éta Setélan iPhone urang.
  • Teras, pencét dina Data mobile terus asup Jaringan data sélulér.
  • Tungtungna, urang kedah lebetkeun inpormasi titik aksés operator kami, ngagentos data anu ditampilkeun salaku milik operator asli.

Data ieu nyaéta katelah APNs. Urang bisa kalayan gampang manggihan inpo ieu ku nelepon operator urang jeung ngalakukeun hiji pilarian internét jeung téks «APN -NNgaran Operator» tanpa tanda petik.

  • Sakali kami parantos ngalebetkeun data operator kami, éta penting pisan balikan deui iPhone.
  • Lamun iPhone geus restarted, menu Personal Hotspot bakal dipintonkeun katuhu gigireun Mobile data.

Sadaya néwak anu kuring kalebet dina tutorial ieu mangrupikeun milik kuring. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan prosésnaUlah ragu ngahubungan kuring ngaliwatan komentar.

Eureun babagi sambungan internét

Upami urang hoyong ngeureunkeun ngabagi sinyal internét ngalangkungan titik aksés nirkabel anu parantos urang ciptakeun, urang kedah ngalacak deui léngkah urang sareng nganonaktipkeun saklar Ngidinan batur nyambung.

Upami urang ngabagi internét iPhone urang sareng alat non-Apple sanés, aranjeunna moal terang upami éta alat sélulér atanapi desktop, sareng aranjeunna tiasa ngundeur sagala apdet sistem, kaulinan atawa aplikasi tanpa watesan nanaon.

modeu data ngurangan

Lamun urang bagikeun sinyal jeung alat Apple, eta bakal ngakuan yén éta téh alat mobile na bakal ngawatesan pamakean data ku cara ngaktipkeun Mode Data Lemah dina pilihan jaringan.

kotak ieu kami bisa aktipkeun ku cara manual upami tina iPhone, iPad atanapi Mac urang urang nyambung ka jaringan Wi-Fi anu dihasilkeun tina alat sélulér anu sanés iPhone.

Ku cara kieu, sistem moal ngundeur nanaon nu apdet sistem, tina aplikasi, sareng mareuman singkronisasi poto iCloud.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.