Balik deui ka macOS High Sierra ti macOS Mojave

macOS_High_sierra_icon Nalika kami badé ngarengsekeun sasih versi akhir macOS Mojave, kami mendakan pangguna anu mengevaluasi kamungkinan balikkeun kana vérsi anu sateuacana tina sistem, contona, macOS High Sierra. 

Alesan pikeun ngabalikeun ieu tiasa seueur. Éta biasana aya patalina sareng masalah sareng vérsi ayeuna tina hiji aplikasi anu anjeun anggo sacara teras-terasan, atanapi pikeun sababaraha masalah sareng sambungan naon jinis pakakas. Periferal anu henteu acan diadaptasi kana versi macOS anu pangénggalna atanapi henteu aya alesan anu jelas, balikeun kana versi High Sierra sabab mangrupakeun versi anu langkung stabil. 

Balik kana vérsi macOS High Sierra saacanna henteu sesah, tapi meryogikeun sababaraha léngkah sareng waktos pikeun ngaunduh parangkat lunak sareng masangkeunana. Pikeun ieu urang kedah ngalaksanakeun léngkah anu béda.

Mimiti, ketok unduh perangkat lunak macOS High Sierra. Urang kedah angkat ka Mac App Store. Upami anjeun milarian macOS High Sierra ti Mojave, éta moal muncul. Ieu kusabab Apple henteu nyayogikeun sistem operasi anu langkung lami tibatan anu ayeuna dipasang. Tapi parantos kapendak, upami urang mésér, di Mac App Store. Pencét unduh, di beulah katuhu.

Unduhan ieu bakal tetep dina aplikasi folder Mac kami. Identipikasi file na gampang pisan, namina Pasang macOS High Sierra. Kalayan file ieu, anjeun tiasa nganggo ka: nyieun installer boot macOS High Sierra, pasang file dina a aplikasi virtualisasi ti sistem operasi sapertos Parallels.

Kusabab éta sanés file anu tiasa dieksekusi, urang moal tiasa masang waé. Dina hal ieu, urang tiasa ngandelkeun a versi sateuacanna tina Time Machine backup, anu parantos kami laksanakeun sareng High Sierra dipasang. Pilihan terakhir nyaéta nyimpen file anu parantos kami unduh kana disk luar sareng laksanakeun instalasi beresih. Pilihan ieu disarankeun dina waktos anu lami bari henteu réngsé, nyaéta versi dina vérsi, atanapi urang masang sareng nyabut seueur aplikasi. Anjeun kedah émut yén pamasangan bersih ngaluarkeun sadaya eusi alat-alat kami, anjeun milih pilihan mana anu paling cocog pikeun kapentingan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   etn cenahna

    High Sierra atanapi sistem operasi anu sanésna henteu muncul dina bagian pameseran di toko mac.

  2.   Alejandro cenahna

    Kuring ngalaman kejutan anu henteu pikaresepeun ieu, saatos nyobian sareng ningali yén Mojave ngagaduhan seueur bug sareng aplikasi multimédia, kuring mutuskeun turun ka High Sierra, anu biasa dianggo keajaiban, sareng ayeuna kuring henteu tiasa ngaunduh gambarna pikeun ngalakukeun pamasangan anu bersih. Éta ngan ukur ngaunduh eksekusi 22 Mb anu teras ngalaksanakeun unduhan deui teras dipasang dina Mojave, sareng éta sanés anu kuring pikahoyong. Apple beuki nerapkeun kabijakan langkung mirip sareng "politikus nagara" ngantepkeun pangguna anu mayar gajihna ...

  3.   Pedro Rodriguez cenahna

    Hindarkeun mésér IMAC RETINA 21,5 inci 4K 2017, éta lambat pisan tapi hal anu paling goréng nyaéta TEU mungkin ngadamel salinan cadangan file-file mangrupikeun jinis APFS, dina hard drive éksternal naon waé komo Mac Capsule, Kuring gaduh Mac anu langkung lami kalayan High Sierra dipasang sareng éta tiasa dianggo saé dibandingkeun sareng Mojave, tangtosna upami anjeun nyobian ningkatkeun ka Catalina sareng éta henteu kaluar pikeun ningali naon anu anjeun lakukeun, hapunten parantos ngagaleuh ieu.