Kumaha ngareset clipboard dina Mac anjeun

Diajar kumaha ngagunakeun clipboard universal di macOS Sierra

Pasti anjeun parantos nganggo clipboard dina Mac anjeun dina langkung ti hiji kasempetan. Sareng anjeun tanpa sadar. Anjeun nganggo unggal waktos nyalin / némpelkeun. Téks éta, contona, disimpen samentawis dina clipboard Mac supados tiasa ditempelkeun kana jandéla anu sanés atanapi bahkan dina alat ios upami anjeun ngaktipkeun clipboard universal.

Nanging, tiasa pisan yén saatos seueur dianggo sareng kamungkinan runtuhna, nalika nyalin sareng nempelkeun konténna, paréntah henteu jalan. Waktosna kanggo nga-restart komputer anjeun sareng tingali naha sadayana mulih deui ka normal. Tapi upami anjeun henteu resep ngamimitian deui Mac anjeun, anjeun kedah terang yén anjeun gaduh sababaraha cara balikan deui clipboard Mac. Kami ngawartosan anjeun naon éta:

Balikan deui Mac Clipboard via Monitor Kegiatan

Hurungkeun deui clipboard dina Mac

Pilihan kahiji anu kami masihan anjeun nyaéta ngagunakeun Monitor Kegiatan anu anjeun bakal mendakan dina unggal Mac. Dimana éta? Gampang: Panimu> Aplikasi> Utiliti. Dina folder ieu anjeun bakal mendakan Monitor Kegiatan. Naha anjeun hoyong jalur anu langkung gancang? Anggo Spotlight: nyauran nganggo Cmd + space sareng ketik dina kotak search na "Monitor Kegiatan". Pencét kana pilihan kahiji.

Sakali aktipitas Monitor diluncurkeun, dina kotak pamilarianna di belah katuhu luhur, ketik kecap "pboard." Éta bakal balikkeun hasil tunggal. Cirian teras pencét tombol ku «X» anu anjeun gaduh di beulah kénca luhur aplikasi. Éta bakal naros ka anjeun upami anjeun hoyong pastikeun pikeun nutup prosés éta. Anjeun kedah pencét «Force exit». Klip klip bakal dihurungkeun deui sareng pastina masalah salinan / témpél bakal direngsekeun.

Balikan deui Mac Clipboard nganggo Terminal

Cara séjén nyaéta ngagunakeun Terminal. Dimana kuring ngajalankeun fungsi ieu? Nya, urang nuju Panimu> Aplikasi> Utiliti. Sakali "Terminal" diluncurkeun - tangtosna, anjeun ogé tiasa nganggo Spotlight pikeun milarian na - anjeun kedah nyerat hal ieu:

papan pinding killall

Saatos ieu anjeun kedah pencét tombol «Enter» sareng nutup terminal. Prosés na bakal dihurungkeun deui. Sareng éta, masalahna direngsekeun. Upami dua léngkah ieu henteu ngajawabna, leres, langkung saé éta hurungkeun deui Mac pikeun ningali naha masalahna direngsekeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hector Ulysses cenahna

    Atuh éta digawé leres pikeun kuring ngalaksanakeun éta ti terminal Kami sareng MacBook kalayan prosésor M1 kuring miharep batur ogé bakal nganggo