Bankir bakal pencét bioskop dina Maret taun ayeuna

The bankir

Salah sahiji tarohan munggaran Apple pikeun bioskop sareng anu hoyongna dipilih pikeun Oscar Akademi Hollywood, nyaéta The bankir, sareng kuring nyarios éta kusabab pikeun Oscar taun ayeuna anjeunna henteu tiasa milih deui, kumargi anjeunna henteu acan dileupaskeun dina layar ageung sareng éta Nominasi parantos diumumkeun.

Apple kapaksa batalkeun perdana de The bankir di AFI Fest di awal Désémber, sakitar tuduhan pelecehan seksual ngalawan salah sahiji produser pilem éta, produser anu justru putra ti hiji anu dumasar carita. Sakumaha dilaporkeun ku Ragam, pilem bakal dileupaskeun dina Maret.

Dina waktos pengumuman pembatalan, sareng nalika alesan anu nyababkeun éta dipikaterang, Apple nyatakeun yén Abdi bakal nalungtik hal éta. Tétéla, panilitian parantos réngsé sareng ti Cupertino aranjeunna parantos mutuskeun ngajadwalkeun perdana pilem pikeun 6 Maret di bioskop sareng dina 20 Maret bulan anu sami pikeun layanan vidéo streaming maranéhna Apple TV +.

Kami nyiptakeun Apple TV Plus salaku tempat pikeun carita anu penting sareng dipercaya The bankir, diideuan ku polah wani Bernard Garrett Sr. sareng Joe Morris, dua pangusaha Afrika Amérika anu ngahontal parobihan sosial anu positip, mangrupikeun salah sahiji carita éta.

Kami hoyong nyéépkeun waktos pikeun ngartos kaayaan anu masih aya, sareng saatos marios inpormasi anu sayogi pikeun kami, kalebet dokuméntasi tina panilitian para pembuat pilem, kami parantos mutuskeun pikeun nyayogikeun pilem anu penting sareng pencerahan ieu pikeun pemirsa.

The bankir nyarioskeun carita leres Bernard Garret Sr sareng Joe Morris anu nyusun rencana pikeun ngabantosan urang Afrika Amérika ngagaduhan aksés ka urus perumahan sareng pinjaman bank salami taun 60an. Pilem anu dipidangkeun ku Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Nicholas Hoult, sareng Nia Long.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.