Bari Leres: diajar () kaulinan gratis pikeun waktos kawates

bari leres diajar

Anu Epic Games, sayogi gratis dugi ka Kemis payun kaping 9 jam 5 sonten, waktos Spanyol, pertandingan. bari Leres: diajar (), Kaulinan dimana urang nempatkeun diri dina sapatu spesialis dina pembelajaran mesin sareng nyiptakeun jaringan saraf, sanaos ucing urang langkung saé dina éta.

Dina bari Leres: diajar (), urang kudu ngajawab puzzles jeung ngawangun jeung ucing ka penerjemah manusa. Ieu mangrupikeun kaulinan simulasi dimana urang kedah ngurus pembelajaran mesin, jaringan saraf, data ageung sareng Kecerdasan Buatan, sanaos anu penting nyaéta ngartos ucing urang.

Sakumaha urang tiasa maca dina katerangan ngeunaan kaulinan ieu sayogi di Toko Kaulinan Epik, sedengkeun Leres: diajar () idéal pikeun jalma anu hoyong. diajar kumaha mesin learning jeung téknologi patali jalan.

Ogé idéal pikeun kolot jeung guru anu Aranjeunna milarian cara anu pikaresepeun sareng sederhana pikeun ngenalkeun téknologi ka budak leutik, Pikeun jalma anu resep spin sirah maranéhanana sarta hayang nyobaan hal anyar bari ngabogaan fun.

bari Leres: diajar () geus sadia pikeun anjeun unduh lengkep gratis pikeun Mac sareng Windows via Epic Games Store. Judul ieu, Harga biasa 9,99 euro sarta tawaran moal deui sadia dina Kemis 9. Desember di 5 p.m. waktos Spanyol.

Sedengkeun Leres: diajar () sarat

Dina raraga ngarasakeun judul teka ieu, tim urang kudu dikelola ku macOS 10.9 Mavericks, dina 2 GHZ sareng dipirig ku 2 GB RAM. Sanajan sora kaulinan dina basa Inggris, téks ditarjamahkeun duanana kana Spanyol ti Spanyol sarta kana Spanyol ti Amérika Latin.

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, anjeun peryogi akun Epic Games, Rekening nu judulna bakal pakait jeung naon bakal ngidinan urang pikeun ngundeur éta nalika urang bener boga waktu maén, teu perlu meuli eta tur ngundeur éta dina waktos anu sareng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)