Beats Fit Pro bakal diluncurkeun di Éropa sareng Kanada dina 24 Januari

ketukan

Bulan anu sami ieu datangna headphone Beats Fit Pro dikonfirmasi di buana kuno sareng di Kanada saatos diluncurkeun di Amérika Serikat. Pausahaan sorangan anu tanggung jawab nyebarkeun warta ngonfirmasi peluncuran resmi anu caket tina headphone in-ceuli ieu, sadayana dina akun Twitter resmi saatos ngaréspon ka pangguna.

Kabeneran aya teu aya tanggal resmi anu dikonfirmasi sapertos kitu, tapi sababaraha média nunjuk kaluar salaku tanggal resmi Senén hareup 24 Januari. The Beats Fit Pro mangrupikeun Beats énggal Apple, aranjeunna nambihan jinis jangjang anu fleksibel pikeun tetep tetep dina ceuli, kotak ngecas, ngeusian silikon, pembatalan bising aktip, audio spasial kalayan sirah dinamis sareng tracking chip. H1 anu nawiskeun "Hei Siri "ngadukung.

The tweet resmi dimana aranjeunna nunjukkeun datangna caket tina Beats énggal ieu:

Sajaba ti tanggal release mungkin pikeun 24. Januari di Éropa jeung Kanada, eta diperkirakeun yén pikeun Pangguna Jepang peluncuran éta dugi ka tanggal 28 bulan anu sami. Headphone in-ceuli ieu sayogi dina opat warna: pink, kulawu, bodas sareng hideung. Perlu ningali naha ramalan média ieu kaeusi atanapi henteu sareng ningali sabaraha nagara éta sayogi Senén 24 salajengna, kami ngarepkeun salah sahijina. Sadaya inpormasi ngeunaan headphone Beats ieu sayogi dina halaman wéb Apple sareng dina Kaca resmi ngéléhkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.