Frozen Elvis, gratis pikeun waktos terbatas Mac App Store

Beku elvis

Beku elvis mangrupakeun clone tina pencét Flappy Manuk, anu biasana ngagaduhan harga biasana 0,99 €jeung pikeun waktos anu terbatas éta gratis. Frozen Elvis mangrupikeun klon Flappy Bird anu mangrupikeun gim sélulér 2013 anu dikembangkeun di Hanoi ku pangembang Vietnam Nguyen Hà Đông (Dong Nguyen) sareng diterbitkeun ku .GEARS Studios, pamekar game independen alit, ogé dumasarkeun di Vietnam. Kaulinan anu diterbitkeun tanggal 24 Méi 2013, dikaluarkeun tina App Store sareng Google Play ku panyipta na dina 9 Pébruari 2014 ku alesan anu pohara diragukeun, anu cenah kecanduan luhur anu hébat anu diciptakeun ku gim.

Di buruan, pamuter ngontrol manuk nganggo toupee ala Elvis anu nyobian ngapung di antara jajaran pipa héjo tanpa némpél, adegan na gerak ka gigir. Pangembang nyiptakeun gim dina sababaraha dinten ngagunakeun salaku karakter sentral manuk anu anjeunna rancang pikeun kaulinan séjén dibolaykeun di 2012.

Ayeuna anjeun gaduh kasempetan kanggo gaduh kaulinan anu paling mirip sareng Flappy Bird dina Mac anjeun, kanggo nalika nangtang. Ati-ati yén sakumaha pangembang aslina (Dong Nguyen) nyarios, anjeunna henteu nganggap éta bakal janten kecanduan. Dina akhir postingan kuring ngantunkeun anjeun tautan unduhan.

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 30 / 10 / 2015
  • Versión: 1.1
  • ukuran: 2.8 MB
  • basa: Inggris
  • Pamekar: YAWMOO Limited © 2015 YAWMOO Limited
  • kasaluyuan: OS X 10.10 atanapi engké, prosesor 64-bit

ngalesotkeun 'Frozen Elvis' langsung ti Mac App Store tina tautan ieu, sapertos anu parantos kami sebatkeun nyaéta kaulinan Flappy Bird khas. Kuring miharep anjeun resep éta gratis.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.