OS X El Capitan ngaleupaskeun berita "kabur" dina intina kamari

osx-el-capitan

Apple henteu masihan rujukan langsung kana tanggal sékrési sistem operasi anu parantos lami urang atosan. OS X El Capitan, tapi éta nunjukkeun urang ku cara anu rada lucu sareng "ceroboh" tanggal rilis resmi dina intina dina Rebo 9 Séptémber.

Kolega kami Miguel parantos nganyarkeun kami dina peluncuran vérsi anu diantos-antos ieu Master Emas (GM) Atanapi naon anu sami, vérsi ahir sateuacan resmi tapi cara panasaran aranjeunna nunjukkeun ka kami tanggal rilis resmi anu kedah diperhatoskeun.

Craig Federighi anu karismatik, Anjeunna angkat ka panggung pikeun nunjukkeun manpaat 3D Touch anyar babarengan sareng parangkat lunak iPhone 6S sareng momen koncina nalika anjeunna muka surat sareng pesen ti Phil Schiller némbongan anu topikna ditambihan: Status El Capitan

mail-osx-el-capitan

Dina email anu sakuduna dituduhkeun ku Apple ngeunaan éta Tanggal rilis resmi OS X El Capitan sumping nyarios:

Baraya, tanggapanana dina OS X El Capitan béta saé pisan. Peluncuran éta bakal gancang-gancang sareng El Capitan bakal dileupaskeun dina 30 Séptémber. Phil

P.S. Super rahasia sareng rahasia

Data ieu naékkeun keprok sareng tawa pamirsa rada pasrah kana naon anu tiasa dilakukeun ku téknologi 3D Touch anyar ieu dina iPhone 6S anyar, sareng aranjeunna nembé mendakan tanggal peluncuran resmi sistem operasi Mac. Janten batur anu nyarios ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.