MacOS High Sierra 10.13.6 Béta, Aksesibilitas, Microsoft Office 2019, sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

Abdi ti logo Mac

Ieu parantos saminggu sepi dina hal berita ti Apple sareng éta saatos WWDC anu diayakeun di San José, perusahaan beristirahat tina émosi anu dialaman salami sababaraha dinten ieu teras balik kana beban. Dina hal ieu minggu kadua Juni urang tiasa nyarios yén éta nambihan berita di dunya Apple tapi henteu seueur teuing.

Aya hiji minggu deui dugi kagiatan di sakola lirén sareng minggu payun urang parantos tiasa nyarios yén usum panas bakal datang ngaliwatan panto sareng tanpa peringatan. Kumaha waé ogé, tim Soy de Mac bakal aktip dina periode ieu sapertos unggal taun, panginten sakedik langkung "santai" tapi aktip. Dina waktos ayeuna hayu urang tingali anu pangsaéna dina minggu kadua Juni ieu dina Abdi ti Mac.

macOS-High-Sierra-1

Betas moal sono minggu ieu sareng sanaos leres leres na Urang sadayana parantos ningali tempat dina macOS Mojave anu mangrupikeun vérsi anu bakal dileupaskeun dina waktos anu singget, pukulan terakhir macOS High Sierra masih protagonis sareng waktos ieu macOS High Sierra béta kadua éta parantos aya dina panangan pangembang.

Aksesibilitas mangrupikeun masalah anu penting pikeun Apple sareng nunjukkeun éta Sarah Herrlinger, Diréktur Kawijakan Aksesibilitas Global sareng Inisiatif Apple, Anu ilubiung dina Podcast pikeun ngobrol ngeunaan Rencana aksés aksés Apple. 

Kantor Excel 2019

Microsoft parantos ngaleupaskeun Microsoft Office 2019 Sawangan pikeun Pamaké Usaha anu nganggo Mac. Versi anyar ieu bakal nawiskeun fungsi anyar pikeun anu masih teu wani nganggo vérsi Berbasis awan sareng disebat Office 365.

Poean ékonomi Globes, Apple aya hubunganana nyéwa tempat di Tel Aviv pikeun muka Apple Store munggaran anjeun di Israél. Numutkeun kana koran ieu, Apple Store anu munggaran bakal aya di Wangunan Menara Azrieli Sarona.

Ngarasakeun Minggu!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)