Billy Cudrup meunang hadiah kahiji pikeun Apple TV +

The Isuk Tembongkeun

Saminggu kamari upacara penghargaan Golden Globes diayakeun, panghargaan ka mana The Morning Show ditunjuk dina dua kategori salaku aktris pendukung anu pangsaéna, anu ku Reese Witherspoon sareng Jennifer Aniston dicalonkeun sareng séri drama tipi pangsaéna.

Apple balik ka kantor-kantorna kosong, kaleungitan kasempetan penting pikeun nyebarkeun jasa pidéo streaming anyar anjeun sareng sabaraha anu anjeun tohan. Untungna, waktos ayeuna, Apple henteu ngantepkeun Kritik Pilihan Award kosong.

Billy Cudrup

Sanaos leres yén penghargaan ieu aranjeunna henteu ngagaduhan akibat anu sami sareng Golden Globes atanapi Emmy, Ladénan streaming video Apple parantos hasil kéngingkeun penghargaan pikeun palaku pangrojong anu pangsaéna pikeun Billy Cudrup, anu maénkeun peran Cory Ellison dina The Morning Show. Cudrup ngalawan ngalawan Asante Blacck ti This Is Us, Asia Kate Dillon ti Milyaran, Peter Dinklage ti Game of Thrones sareng Tim Blake Nelson ti Watchmen.

Dina presentasi Apple TV +, Apple keukeuh yén layanan vidéo streaming anyar na bakal nawiskeun kualitas di luhur sadayana, kualitas anu dugi ka ayeuna teu acan diganjar boh tina hal hadiah atanapi tina segi ulasan anu saé.

Apple hoyong kéngingkeun penghargaan dina bidang jasa anyar ieu dimana anjeunna parantos nempatkeun sirah na pikeun ieu maka anjeunna ngiring tim jalma anu gaduh pangalaman dina nyiptakeun kampanye pikeun kéngingkeun penghargaan, bagian anu langkung penting tibatan éta tiasa muncul ti luar sareng yén éta henteu ngan ukur dikaitkeun sareng palaku.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.