Ieu Watchkeeper, kasus pangisian sareng panyalindungan pikeun Apple Watch anyar anjeun

penjaga-bisi

Dinten ayeuna iPhone 7 sareng 7 Plus énggal sareng Apple Watch Series 1 sareng Series 2 parantos diical. Upami anjeun parantos kabeneran mésér Apple Watch énggal, naon modélna, dinten ieu urang usul Kasus muatan énggal yén, sanaos parantos aya di pasar pikeun sababaraha waktos, mangrupikeun pilihan pikeun diperhatoskeun. 

Éta mangrupikeun kasus anu sakaligus yén éta dijalankeun salaku pangisi daya pikeun Apple Watch, éta bakal ngajagaan tina kamungkinan ragrag nalika urang gaduh dina prosés ngecas atanapi nalika urang ngangkutna ti hiji tempat ka tempat anu sanés tanpa nganggo dina pigeulang

Dinten ayeuna janten dinten anu panjang pisan pikeun rébuan pengikut mérek apel sareng éta seueur di antawisna parantos ngantri mangpirang-pirang jam di panto Toko Apple anu béda di nagara éta pikeun tiasa kéngingkeun unit iPhone anyar 7 atanapi 7 Tambihan atanapi salah sahiji Apple Watch Series 1 atanapi Series 2 énggal.

Nya, upami ayeuna anjeun parantos mutuskeun mésér Apple Watch, pastina anjeun parantos milarian online pikeun sababaraha dukungan anu ngamungkinkeun anjeun ngecas ku cara anu langkung aman tibatan nempatkeun kana méja nganggo kabel muatan induksi anu aya dina kotak sareng éta sareng anjeunna Penjaga, salian ti gaduh ngecas nangtung anjeun gaduh kasus anu saé pisan anu bakal ngajaga Apple Watch anjeun aman nalika anjeun ngeusi ulang atanapi nalika anjeun ngangkutna.

Kasus ieu tiasa dipésér dina dua warna anu béda, hideung atanapi oranyeu atanapi anu sami, jenis leatherette dina warna coklat oranyeu terang. Dina jero kasus ieu kami gaduh bantalan anu ngaleupas tina éta pikeun tiasa nomeran kabel pangisian induksi di jero sareng nyabut konektor muatan USB ti tukang. Sakali kabelna aya di lebetna, sadayana parantos siap janten anjeun tiasa terasrasakeun nganggo Apple Watch.

Harga na nyaeta $ 59,95 sareng anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina halaman wéb salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.