Bluetooth mangrupikeun téknologi anu ngabatesan kualitas AirPods

AirPods 3

Taun 2021 ieu, Apple parantos ngaluncurkeun dua modél AirPods énggal. Max sareng édisi katilu tina headphone aslina. Nganggap aranjeunna mangrupikeun penjual anu pangsaéna, éta tiasa langkung saé. Naha? Kusabab kualitas audio sareng kinerjana tiasa langkung kuat, langkung saé, tapi ayeuna henteu tiasa disababkeun ku watesan téknologi anu dianggo pikeun nyambung ka alat anu sanés: Bluetooth éta. Sahenteuna éta kumaha jalma anu tanggung jawab pikeun ngahasilkeun alat-alat ieu, Gary Geaves, nyarioskeun ka urang.

Gary Geaves negeskeun ti bluetooth Ieu mangrupikeun téknologi anu ngabatesan poténsi AirPods. Dina kecap na sorangan:

Jelas, téknologi nirkabel penting pikeun nganteurkeun kontén audio kualitas pangluhurna. Najan kitu, anjeun ogé kudu tumut kana akun hal kawas jumlah latency anjeun meunang mun anjeun mindahkeun sirah anjeun. Upami éta panjang teuing, sareng upami sorana robih atanapi tetep statik, éta bakal ngajantenkeun anjeun lieur. Ieu sababna urang kedah difokuskeun pisan pikeun ngamaksimalkeun téknologi Bluetooth, sareng aya sababaraha trik anu tiasa urang maénkeun pikeun maksimalkeun atanapi ngagiling sababaraha watesna. Tapi adil upami urang hoyong langkung rubakpita sareng… kuring bakal eureun di dinya. Kami hoyong langkung rubakpita.

Kalimah terakhir, dimana anjeun nyarios anjeun hoyong langkung rubakpita, nujul kana kamampuan pikeun nyambungkeun antara alat anu béda-béda pikeun ngaleungitkeun poténsi pinuh ku audio spasial sareng audio lossless. Tapi sigana téknologi ayeuna nyegah éta. Dina kalimah anu sarua, kamungkinan éta Apple panginten nuju ngerjakeun sistem sambungan nirkabel énggal yén anjeunna tiasa nyimpen hiji anu parantos aya sareng anu tos 32 taun saatosna.

Dina kasimpulan: Bluetooth tiasa nyababkeun watesan kana kualitas AirPods sareng Apple diperkirakeun ngaluncurkeun bentuk komunikasi anyar anu sanggup squeezing 100% kualitasna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)