Gambar tina carjer USB-C ganda ti Apple disaring

carjer ganda

Geus sababaraha poé dikabarkan yén Apple bakal ngaluncurkeun pangecas témbok kalayan sambungan USB-C ganda sareng kakuatan 35 W, ku kituna dua alat tiasa dicas dina waktos anu sami.

Nya, ayeuna naon anu bakal janten gambar pangecas pangecas, kalayan outlet standar pikeun Amérika Serikat, nembé bocor dina Twitter. Janten geura-giru, urang bakal sayogi dina katalog asesoris Apple.

Sababaraha gambar nembé bocor dina Twitter yén "sigana" milik pangecas énggal anu Apple rencanana diluncurkeun di pasar. Pangecas 35 W kalayan énggal gaduh dua sambungan USB-C, sahingga tiasa ngeusi batre dua alat dina waktos anu sami.

ChargerLAB parantos dipasang dina na rekening Twitter sababaraha gambar tina carjer Apple anyar, tapi kanyahoan dimana informasi ieu asalna. Beda sareng adaptor kakuatan 20W USB-C Apple ayeuna, gambar nunjukkeun yén pangecas 35W énggal bakal gaduh colokan témbok anu tiasa dilipat. Dua palabuhan USB-C katempona disusun sisi-demi, sarta teu hiji di luhureun séjén sakumaha ilaharna di paling sababaraha carjer USB ti pabrik lianna.

Upami leres-leres kaluar sareng kakuatan 35 W, éta bakal ngagaduhan kapasitas anu cekap pikeun ngeusi dua alat sakaligus tanpa masalah. Ieu malah bakal tiasa ngeusi batre MacBook Air M1 dina waktu kirang ti carjer aslina nu datang dina kotak MacBook.

Urang bakal ningali nalika Apple ngaluncurkeun pangecas énggal ieu di pasar. Seueur urang anu nganggo multi-charger tina merek sanés pasti bakal ngagaleuh. A carjer kualitas alus pohara penting. Éta nyegah anjeun sieun kabeungharan ayeuna dina alat anjeun upami panas teuing sareng gagal. Kadang-kadang urang henteu mikir ngeunaan masalah sapertos kitu, sareng urang nyolokkeun alat Apple anu mahal kana pangecas anu langkung seueur tina kualitas anu diragukeun, teras masalahna datang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.