Boot Camp di OS X El Capitan bakal ngijinkeun sababaraha Mac masang Windows tanpa nganggo iteuk USB

 

OS X El Capitan-usb-windows-1

Salain tina warta yén urang bakal terang sakedik-sakedik perkawis OS X El Capitan, urang ogé mendakan anu sanésna, sanaos henteu ngagaduhan pangaruh sapertos kitu, panginten tiasa pikaresepeun pikeun pangguna anu tangtu. Kuring ngarujuk kana parobihan Boot Camp, sanés kusabab wizard pamasangan Windows parantos robih sacara radikal, tapi kusabab ayeuna pangguna anu badé masang sistem Microsoft dina Mac anjeun anjeun moal ngagaduhan kabutuhan pikeun ngadamel partisi dina mémori USB, tapi éta tiasa dipasang sacara asli.

Sateuacan anjeun kedah nyolokkeun mémori USB sareng Boot Camp Asistén Kuring nyalin installer tina gambar ISO kana unit mémori teras ngaunduh sareng ngonpigurasikeun driver Windows anu diperyogikeun di lokasi dimana installer pikeun perangkat keras Mac khusus éta. El Capitan matak ngamudahkeun sareng anjeun ngan ukur kedah milih ISO sareng jumlah na rohangan anu urang hoyong partisi nempatan Windows sareng klik install, éta saderhana éta.

boot-camp-5

Tapi teras, dimana partisi installer Windows? Sederhana pisan, OS X El Capitan sajaba ti nyiptakeun sapertos anu dilakukeun dina vérsi sateuacana tina sistem, partisi Boot Camp pikeun masang Windows, ayeuna ogé nyiptakeun partisi sanés anu namina OSXRESERVED anu bakal nempatan 8Gb dina format FAT32 sareng anu bakal ayana saatos partisi recovery sareng sateuacan partisi Boot Camp.

Macs anyar ayeuna ngagaduhan kamampuan pikeun mendeteksi partisi ieu saolah-olah éta média instalasi ngalangkungan EFI (Extensible Firmware Interface) saolah-olah éta USB flash drive atanapi DVD pikeun ngalaksanakeun pamasangan cenah. Sakali partisi OSXRESERVED réngsé, éta bakal dihapus tanpa nyésakeun tilas atanapi nyandak rohangan.

Tangtosna, éta kedah dijelaskeun yén henteu sadayana Mac didukung sabab teu ngagaduhan fitur ieu. Dina daptar di handap ieu kami nyungkeun peralatan anu cocog pikeun anjeun

  • Mac Pro
  • 13-inci MacBook Air
  • 11-inci MacBook Air
  • 13-inci MacBook Pro (Awal-Pertengahan 2015)
  • 15-inci MacBook Pro

Sakumaha anjeun ningali iMac henteu némbongan, hal anu ngareuwaskeun kuring kusabab modél anu pang anyarna gaduh éFI anu paling dimutahirkeun, sanaos kamungkinan vérsi ieu, sanaos anu pang anyarna, henteu sami-sami cocog.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Globetrotter65 cenahna

    Pertanyaanana nyaéta:
    Dina kasus modél anu teu cocog sapertos iMac, naha cara anu sateuacanna dianggo sareng usb?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Urang kedah tingali yén kuring henteu tiasa mendakan waé ...

  2.   Daxter cenahna

    naon anu kuring sadar nalika ngamutahirkeun mac abdi ka El Capitan, yén versi bootcamp parantos diénggalan sareng numutkeun apel macbook pro awal 2011 moal cocog sareng boot camp 6.0