Pembaruan Boot Camp pikeun ngajantenkeun Studio Display cocog sareng Windows tapi henteu 100% cocog

mamerkeun

Apple geus "nempatkeun batré" pikeun bisa nyieun Studio Display, dibere on March 8, cocog sareng komputer kalawan sistem operasi Windows. Layar ieu dijieun pikeun Mac Studio anyar ogé debut dina acara Peek Performance. Éta ngagaduhan seueur kamiripan sareng Display Pro tapi henteu ngahontal tingkatna. Ku sabab kitu, hargana ogé henteu kaleuleuwihi, sanaos henteu turun, saé. Apple hoyong langkung seueur pangguna tiasa nganggo layar, langkung saé. Éta pisan sababna naha kalawan versi anyar tina Boot Camp Aranjeunna hoyong sadayana nguntungkeun. Sanajan kitu, teu emas sagalana nu caang.

Apple's Studio Display parantos kabuktosan janten layar anu gaduh sababaraha fitur anu luar biasa sareng, tangtosna, sigana aranjeunna diciptakeun pikeun Mac Studio énggal anu disayogikeun dina waktos anu sami sareng layar. 8 Maret kamari. Layar ieu tiasa dianggo tanpa masalah dina komputer sareng sistem operasi Windows, tapi éta moal tiasa dianggo sapinuhna. Dina basa sejen, eta teu 100% pinuh operasional. Sanajan aya dua lembar hardware, Aya sababaraha pungsi nu ngan operative ngaliwatan software. 

Versi anyar 6.1.17 ngajadikeun sakabeh elemen teknis mungkin cocog. Sanajan, sakumaha ceuk kami, urang kudu tumut kana akun yén fungsi kayaning panggung sentral, Audio spasial jeung paréntah sora "Hei, Siri" Éta ngan ukur tiasa dianggo upami urang gaduh macOS. Sanaos tampilanna ngahontal kualitas 5K dina 60Hz, résolusi sareng tingkat refresh tiasa bénten-béda gumantung kana hardware komputer anu disambungkeun. Ogé, Apple nyebutkeun yen Windows ngaidentipikasi Apple Studio sakumaha sagala layar sejenna, sarta diwangun-di Webcam, mikropon jeung spiker ogé gawéna kalayan sistem operasi Windows.

Ringkesanana. Upami anjeun gaduh komputer Windows, hal anu pangsaéna nyaéta henteu ngagantelkeun Tampilan Studio kana moal 100% operasional


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.