Boot Camp ayeuna cocog sareng versi panganyarna tina Pembaruan Windows 10 Creators

Nalika Microsoft ngaluncurkeun Windows 10, patarosan anu tetep dina hawa nyaéta kumaha pembaruan ngeunaan sistem operasi anyar ieu bakal dileupaskeun. Henteu lami saatos urang tiasa ningali kumaha Microsoft henteu dumasar kana pola naon, sapertos Apple, tapi ngadistribusikaeunana sapanjang taun. Nalika éta pembaruan alit anu ngandung kamajuan alit atanapi tambalan kaamanan, teu aya masalah. Tapi nalika ngeunaan pembaruan ageung hal-hal janten rumit, kumargi Apple kedah update Boot Camp janten cocog sareng vérsi anu paling anyar tina sistem operasi Microsoft.

Dina awal April, Microsoft ngaluarkeun pembaruan utama pangénggalna ka Windows 10 anu disebut Creators Update, pembaruan anu nyandak kami sajumlah ageung fitur anyar tapi sajauh ieu éta teu cocog sareng Boot Camp, supados pangguna anu badé masang éta henteu tiasa. Tapi sauyunan éta parantos réngsé, sabab sakumaha urang tiasa maca dina halaman wéb Apple, Boot Camp ayeuna cocog sareng sadaya Mac anu cocog anu ngagaduhan macOS Sierra 10.12.5 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang.

Upami anjeun kantos nganggo Boot Camp, anjeun terang yén aplikasi na peryogi unduh parangkat lunak anu diperyogikeun pikeun dipasang dina Mac anu cocog salah sahiji vérsi Windows 10 64-bit. Salaku tambahan, gambar tina vérsi anu urang hoyong pasang sareng nomer aktivasina ogé diperyogikeun.

Tapi upami Mac anjeun henteu kéngingkeun pembaruan Boot Camp, anjeun masih tiasa nganggo Windows 10 dina PC anjeun, hatur nuhun kana aplikasi Parallels, aplikasi anu ngamungkinkeun kami pikeun niru dina Mac kami naon waé vérsi ngeunaan sistem operasi anu ayeuna aya di pasar, sapertos Windows, Linux, ChromeOS ... Dina tulisan ieu kami nunjukkeun sacara rinci kumaha sistem operasi anu béda tiasa dipasang dina Mac tanpa nganggo ti Boot Camp.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis Araujo cenahna

    Halo. Ngagunakeun Boot Camp sareng partisi Windows, kuring masang Windows 10 pro sababaraha bulan ka pengker, kalayan serial kuring sareng dimimitian ku ALT sareng sadayana sampurna!.
    Sababaraha dinten ka pengker kuring balik ka IOS sareng teras pasang Parallels 12.
    Nalika kuring ngalakukeun prosés pamasangan Windows 10 pro anu sami, kalayan serial kuring kalebet, éta nyiptakeun vérsi Windows anu serial kuring henteu jalan sareng pesen dina setting, yén kuring kedah kéngingkeun lisénsi kanggo vérsi lengkep ti Microsoft .
    Kuring parantos nyobian nyiptakeun mesin virtual Parallels sareng langsung ku Camp Boot kalayan hasil anu sami.
    Tapi upami kuring uninstall Parallels sareng ngalakukeun deui sapertos sasih ka pengker, éta install Windows 10 pro kuring tanpa masalah, kalayan lisénsi anu sah kuring. Booting sareng ALT.
    Naon anu kuring salah lakukeun?
    hatur nuhun

  2.   Miguel Gandara cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah pikeun ngajalankeun camp camp, kuring muka sareng neraskeun, kuring milih pilihan tina:
    nyieun cakram pamasangan windows 7 atanapi engké
    masang windows 7 atanapi versi anu langkung anyar
    Kuring masihan teraskeun sareng aplikasi ditutup, teras kuring nampi béja yén éta ditutup secara teu disangka-sangka ...
    Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi? Salam.