Browser Microsoft Edge Chromium siap pikeun macOS

Unduh Edge Chromium pikeun macOS

Saatos sababaraha bulan, sakedik deui, ngantosan ti saprak béta tina panyungsi ieu diterbitkeun, urang parantos tiasa negeskeun éta urang tiasa ngaunduh versi réngsé tina Microsoft Edge Chromium.

Nyaeta dumasar kana sumber terbuka sareng ogé dina pangotéktak Google sorangan. Ayeuna sayogi kanggo macOS, parantos didesain ulang ku Microsoft. Kuring henteu terang naha ieu saé atanapi goréng, tapi nyatana éta parantos aya sareng urang sareng ayeuna urang tiasa ngaunduhna pikeun nguji. Total, teu aya kajadian anu nyobaan.

Edge Chromium didesain ulang ku Microsoft

Krom Ujung Éta parantos diwangun deui ku Microsoft dina mesin Google Chrome. Kituna urang nyanghareupan panyungsi sumber terbuka anu sakuduna ngajantenkeun langkung gampang pikeun pangembang pikeun ngahasilkeun ekstensi pikeun panyungsi anu énggal.

Penampilan sareng cara damelna mirip pisan sareng anu parantos dilakukeun ku pangotéktak Google, tapi dina Versi anyar ieu Edge Chromium kalebet standar pencegahan pelacakan anu anyar anu aktip sacara standar sareng ti mimiti.

Aya sababaraha mékanisme anu saluyu sareng anu kasebut di luhur. Ieu nyaéta: di Layar Pintar sareng Pencegahan Trackin. Aranjeunna tujuanna pikeun ngajagi pangguna tina masalah anu paling umum nalika browsing di Internét: Phising, Malware sareng perangkat lunak jahat sacara umum.

Paramban ieu ogé ngagaduhan modeu browsing pribadi anu nyababkeun data browsing pangguna henteu tiasa dikumpulkeun ku server. Tapi upami anjeun hoyong privasi anu leres, anjeun panginten kedah nganggo DuckDuckGo.

Dina sékrési browser Edge Chromium anyar ieu, sinkronisasi sajarah sareng ekstensi henteu sayogi. Aranjeunna bakal sayogi akhir taun ieu.

Salah sahiji fitur anu paling saé tina Chrome, anu persisna nyaéta singkronisasi sareng mangrupikeun anu tetep henteu tiasa dianggo, éta tiasa ngajantenkeun seueur pangguna macOS bahkan henteu ngémutan. download anjeun. Éta ogé henteu ngabantosan dukungan Netflix 4K Ultra HD sareng Dolby Atmos sareng Dolby Vision, ngan sayogi pikeun Windows 10.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.