Cageur file naon waé tina Mac anjeun nganggo EaseUS Data Recovery Wizard

Cageur file naon waé tina Mac anjeun nganggo EaseUS Data Recovery Wizard

Kaleungitan dokumén, poto, pidéo atanapi file sanés anu penting pisan pikeun urang mangrupikeun masalah anu nyandak urang sadayana tibalik. Pikeun ngahindarkeun ieu, umum pikeun nyalin salinan cadangan dina hard drive luar atanapi dina jasa panyimpenan awan, nanging, dugi ka ngadamel salinan éta, urang teu kahaja kaleungitan file penting. Malah éta salinan tiasa gagal dina kaayaan anu tangtu. Untungna, ayeuna urang tiasa ngambekan langkung gampang berkat Wisaya Data Pamulihan EaseUS.

Sanaos nami panjang na, Wisaya Data Pamulihan EaseUS mangrupakeun software recovery data pikeun Mac saderhana pisan sareng aman dianggo, anu bakal ngabantosan kami nyandak file anu urang teu dihaja dihapus atanapi anu kami henteu tiasa aksés alesan naon. Hayu urang tingali sacara langkung jéntré naon alat anu saé ieu diwangun anu tiasa nyalametkeun urang tina langkung ti hiji gangguan.

Teu aya anu leungit Wisaya Data Pamulihan EaseUS pikeun Mac

Éfektip, jeung EaseUS Data Recovery Wizard, teu aya file dina Mac anjeun anu leungitSanaos anjeun henteu ningali, sanaos anjeun henteu mendakan, sanaos anjeun terang yén anjeun nyandak kana tempat sampah sareng ngosongkeunnana. Ayeuna anjeun tiasa hirup langkung gampang, kecuali anjeun parantos mupus album anjeun sarébu kali berturut-turut dina "gaya Bárcenas" anu murni.

Wisaya Data Pamulihan EaseUS es alat pamulihan data anu pangsaéna pikeun Mac, aman, gancang sareng gampang dianggo.

File naon anu kuring tiasa dipulangkeun?

Kalayan parangkat lunak ieu anjeun bakal tiasa cageur sagala rupa file anu anjeun teu dihaja dihapus, tina drive anu parantos anjeun pormat atanapi anu gampang diakses atanapi leungit dina Mac anjeun kusabab kaayaan anu beragam sapertos pembaruan sistem anu gagal, pareuman anu ngadadak, sambungan anu teu disangka tina drive panyimpenan éksternal di tengah-tengah tulisan, partisi anu ngadadak ngaleungit, tindakan motong sareng témpél anu salah, pamiceunan sampah sacara teu kahaja, sareng seueur deui.

Sadaya kaayaan ieu mangrupikeun kaayaan anu biasa anu ku urang teras dipikirkeun "éta moal kajantenan ka kuring" tapi anu leres éta henteu pernah kajadian, dugi ka kajadian éta, sareng dina momen anu kritis éta nyaéta nalika urang kedah ngagaduhan perangkat lunak anu ngamungkinkeun pulih deui pidéo tina pakansi kami anu kami henteu kantos tiasa ngulang deui, atanapi kontrak penting anu kami simpen.

Tapi salian ti éta, anjeun henteu ngan ukur bakal tiasa milarian file tina hard drive Mac anjeun, tapi Anjeun tiasa ogé milarian file anu leungit dina HDD éksternal atanapi disk SDD, dina pendrive, dina pamuter média, dina kartu mémori SD, CF, XD atanapi MMC, camcorder, jst..

Ngeunaan jinis file, EaseUS pikeun Mac es cocog sareng langkung ti 200 format file ku kituna anjeun tiasa milarian poto, pidéo, file audio, dokumén dina PDF, Word atanapi pormat sanés, buku digital, email sareng seueur deui.

Gancang, aman sareng gampang dianggo ngan ukur sababaraha klik

Salah sahiji kauntungan utama na Wisaya Data Pamulihan EaseUS nyaéta yén éta mangrupikeun parangkat lunak pamulihan file anu propésional. Ieu ngakibatkeun yén éta téh a alat kacida aman, gancang sareng, tangtosna, gampang pisan dianggo, Janten anjeun moal meryogikeun ilmuan khusus kanggo pulih file anu teu dihaja kaleungitan.

EaseUS pikeun Mac nawaran a panganteur pangguna anu intuitif sareng saderhana pisana anu matak ngamudahkeun pikeun pangguna Mac naon waé pikeun milarian sareng ngarobih file anu leungit kalayan gancang, aman sareng gampang dina ngan ukur sababaraha klik. Sakali aplikasi dibuka:

  1. Pilih jinis file anu anjeun kedah pulih. Anjeun tiasa milih antara dokumén, video, gambar, audio, email atanapi pilih "Sadaya jinis" upami éta anu anjeun peryogikeun.
  2. ayeuna pilih lokasi dimana ayana file-file éta leungit (émut yén éta tiasa disk luar, kartu SD, hard drive Mac anjeun ...) teras pencét dina «Scan». Ogé, tong hilap éta anjeun tiasa milih antara hiji »Scan gancang» atanapi «Scan jero». Sareng ayeuna kantun ngantosan sababaraha menit prosésna réngsé.
  3. Hasilna bakal ditingalikeun ka anjeun dina layar. Pilih naon anu anjeun milari, atanapi saring numutkeun salah sahiji kriteria anu sayogi (nami, ukuran, tanggal nyiptakeun, jinis file ...) sareng anjeun ayeuna tiasa ngagaleuh éta.

Wisaya Data Pamulihan EaseUS éta ngan kedah 32 MB kanggo instalasi sabab éta parangkat lunak anu ringan pisan anu cocog sareng OS X 10.6 teras-terasan ngadukung macOS 10.14 (Mojave) Henteu masalah. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa kéngingkeun vérsi uji coba gratis tina program pamulihan data ieu kanggo Mac atanapi ngadamel nyalira kalayan versi lengkep dina halaman wéb resmi na.

Naon anu énggal dina versi 11.8

Kabaruan utama vérsi panganyarna tina software nyaéta:

  • Pangrojong pikeun macOS 10.14 (Mojave).
  • Ngidinan anjeun nyimpen sadaya data anu kapok dina awan dina raraga ningkatkeun tingkat kaamanan
  • Sawangan file PDF
  • Milarian folder anu ditangtoskeun ku namina saatos operasi scanning
  • Ngamungkinkeun anjeun pikeun nyeken HFS sareng HFS + partisi langkung gancang
  • Pamulihan canggih file .flac, ningkatkeun kualitas dibandingkeun sareng versi sateuacanna
  • Ngamungkinkeun anjeun nyaring file anu disumputkeun sareng sistem sacara otomatis.

Tanpa ragu, alat anu saé anu bakal janten solusi pasti pikeun sadaya masalah urang nalika mayunan file anu teu dihaja dihapus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.