Candak deui ruang disk saatos masang OS X El Capitan

Cageur-disk-space-hdd-el capitan-0

Sakuduna ku unggal vérsi OS X kaseueuran aspék anu sateuacanna ditingkatkeun kalebet fungsionalitas énggal sareng hanjakalna ngalestarikeun bug anu ganjil, bahkan nambihan anu sanés anu teu aya sateuacanna. Sanaos kitu ieu sanés obat kuat umum sareng pamutahiran pangalaman pangguna tiasa saé, ayeuna ku OS X El Capitan urang dina posisi ieu, nyaéta, versi OS X Yosemite anu ditingkatkeun sareng digosok.

Pokokna sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun éta saatos masang OS X El Capitan, rohangan disk parantos misterius turun sareng tanpa alesan bahkan tés parantos diliwatan utiliti disk tanpa hasil.

Cageur-disk-space-hdd-el capitan-1

Pikeun mariksa jumlah ruang disk anu sayogi, kantun kana menu luhur dina > Ngeunaan Mac ieu> Panyimpenan, dina bagian ieu rohangan anu dijajah bakal ditingalikeun ku file anu aya hubunganana sareng Audio, Video, Applications, Photos sareng sajabana. Bener dina bagian terakhir ieu «Batur», nyaéta dimana rohanganna panginten henteu sapertos anu diarepkeun. Pikeun mariksa yén éta cocog sareng rohangan sésana, urang tiasa muka Finder teras pencét dina Macintosh HD kalayan tombol katuhu, sareng dina kéngingkeun inpormasi rohangan ditampilkeun.

Cageur-disk-space-hdd-el capitan-2

 

Sigana ieu sadayana asalna tina Spotlight anu henteu leres ngaindeks disk saatos dipasang na kedah dipaksa ngalakukeun deui. Pikeun ngalakukeun ieu kami bakal angkat ka Pre> Preferensi Sistem> Sorotan, maka dina tab Privasi kami bakal kalebet boot disk sareng kami bakal ngaleungitkeun deui, ieu bakal maksa Spotlight pikeun ngindeks deui sahingga ngabalikkeun panyimpenan kalayan leres.

Gagalna tiasa disababkeun ku cache samentawis tina vérsi sateuacan OS X El Capitan anu sami tiasa tumuh dugi ka 30 atanapi 50 Gb. Lalakon ieu pikeun nga-diskikeun deui disk éta nyéépkeun deui rohangan sanaos kalayan waktosna masalah tiasa muncul deui sareng pembaruan énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dario Navarro cenahna

    Hatur nuhun. Lampu sorot parantos lirén damel leres!

    1.    Nurdiansyah (@ nurdiansyah13) cenahna

      aagggg, hal anu sami kajadian ka kuring> _

      1.    Dario Navarro cenahna

        Pokokna Spotlight ayeuna jalan langkung parah tibatan sateuacan pembaruan. Éta moal mendakan file upami kecap anu pasti aya dina nami file henteu kalebet dina pamilarian. Salaku conto, upami kuring milari file DSC_25676 moal mendakanana ku milarian 25676 atanapi SC_25676 contona
        Ieu langkung parah tibatan sateuacanna!

  2.   Andre cenahna

    Halo, nalika kuring ngalebetkeun boot disk, punten gambar upami kuring henteu seueur ganggu. Hatur nuhun!

  3.   André cenahna

    Hapunten, éta parantos direngsekeun, hatur nuhun deui sareng hatur nuhun kana sadaya bantosan anu kami nampi ti soydemac!

  4.   Nurdiansyah (@ nurdiansyah13) cenahna

    Hatur nuhun pisan!! lain ngan ukur rohangan teu dibébaskeun, hal anu nunjukkeun rohangan disk ogé rusak> :(