CalDigit TS3 Plus, anu pangalusna Thunderbolt 3 Dock pikeun Mac anjeun

Di dunya di mana laptop janten ipis sareng enteng sareng sambungan anu aya beuki langka tapi nanging jumlah asesoris anu urang sambungkeun kana komputer urang tumuh tanpa lirén, Aya hiji jinis aksésori anu janten langkung penting dugi ka seueur hal anu penting: dok.

Éta stasiun (darmaga) anu nyambung kana komputer urang tanggel waler pikeun nampi koneksi sesa asesorisna, boh anu lebet sareng anu kaluar, ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas anu teu mungkin. Ngamangpaatkeun kagancangan sareng kagunaan Thunderbolt 3 kami parantos nyobian naon anu mumpuni Dok Thunderbolt 3 pangsaéna pikeun fungsionalitas sareng harga: CalDigit TS3 Plus. Kami nunjukkeun naon anu ditawarkeun ka kami sareng naon kesan kami.

Kabel tunggal anu konsentrasi sadayana

Ideu dok saderhana: ku port anu dijajah tunggal dina komputer anjeun tiasa ngagaduhan aksésoris anu anjeun kedah sambungkeun. Ideu ieu, anu leres-leres praktis, henteu teras-terasan dilaksanakeun sacara éfisién, kumargi seuseueurna palabuhan darmaga atanapi stasiun di tungtung mangrupikeun bottleneck anu ngabatesan pisan kamungkinan alat anu nyambung kana komputer anjeun.

Nanging, CalDigit TS3 Plus ngagaduhan téknologi Thunderbolt 3 pikeun nyambung ka komputer anjeun, anu berkat kecepatan transfer data na dugi ka 40Gb / s bakal ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun sadaya aksésoris anjeun tanpa masalah:  5K, monitor 4K, SSD, HD drive, drive optik éksternal, tampilan Displayport, stéréo… Sadayana éta nyambung kana komputer anjeun anu nempatan port tunggal. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa balik ka bumi nganggo laptop anjeun, sambungkeun kabel sareng siapkeun sadayana aksésorisna.

Ogé dina kasus laptop anjeun moal hariwang ngeunaan carjer, kusabab stasiun CalDigit ieu bakal ngeusi batre MacBook Pro anjeun berkat kakuatan ngeusian na dugi ka 85W. Nalika kuring nyarios yén nganggo kabel tunggal anjeun bakal gaduh sadayana, kuring henteu bercanda.

Desain sareng Spésifikasi

Éta darmaga anu dirancang kalayan saé pisan anu henteu bakal bentrok dina méja anjeun sareng Mac anjeun. Didamel tina aluminium kalayan bérés anodized sareng ukuran anu alit pisan (131 x 40 x 98,44mm) kalayan merhatoskeun sadaya konéksi anu kalebetna, dok TS3 Plus tiasa ditempatkeun dimana waé, duanana sacara vertikal boh sacara horizontal tanpa kedah nyumput. Ngan ukur kabel jaringan na sareng trafo ageung bentrok dina aksésori anu sanés tiasa ditandatanganan ku Apple nyalira.

Sedengkeun pikeun konéksi, ragam sareng kuantitas moal nguciwakeun saha waé, sabab duanana di payun sareng di tukang urang bakal mendakan seueur aranjeunna sareng sagala rupa. Sareng dugi kalebet kabel Apple sareng Intel Certified Thunderbolt 3, anu hargana sakitar € 40.

Hareupeun

  • Pamaca kartu SD (SD 4.0 UHS-II)
  • Kaluaran audio analog
  • Input audio analog
  • USB Type-C 3.1 Gen 1 (5Gbps)
  • USB Tipe A 3.1 Gen 1 (5Gbps)

Rear

  • DC input
  • Gigabit Ethernet
  • S / PDIF kaluaran audio optik digital
  • Kaluaran DisplayPort (dugi ka 4096 x 2160 60Hz)
  • USB Type-C 3.1 Gen 2 (10Gbps)
  • 4x USB Type A 3.1 Gen 1 (5Gbps)
  • 2x Thunderbolt 3 (40Gbps) (nepi ka 5120 x 2880 60Hz)

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta sanés ngan ukur perkawis palabuhan konvensional, tapi TS3 Plus ngamangpaatkeun pinuh ku téknologi pangénggalna supados sambungan gancang sareng épisién sapertos ayeuna. Kanyataanna Éta mangrupikeun hiji-hijina darmaga di pasar ayeuna anu ngagaduhan port USB Type-C kalayan téknologi 3.1 Gen 2, anu ngamungkinkeun kecepatan mindahkeun data dugi ka 10Gbps, salian ti Thunderbolt 3 anu janten raja anu ayeuna dina kecepatan mindahkeun.

Detilna sapertos anu maca kartu gancang-gancang atanapi kalebet port audio optik kaluar aranjeunna langkung ngaapresiasi, utamina ku anu ngagaduhan sistem sora anu saéna aranjeunna hoyong sambungkeun komputerna pikeun ngararasakeun eusi musik atanapi multimédia na kalayan kualitas anu pantes. Éta ogé diperhatoskeun yén palabuhan anu tiasa dianggo paling ditempatkeun di payun, pikeun aksés gancang ka aranjeunna sareng henteu kedah ngarénghap tonggong pikeun nyambungkeun alat.

Ku jalan kitu, hal anu penting pisan sareng anu urang moal gagal nekenkeun nyaéta kanyataan yén ngagaduhan kakuatan nyalira henteu peryogi komputer anu disambungkeun pikeun dihurungkeun, sareng sadaya aksesoris anu nyambung bakal didukung sanajan dipareuman atanapi dicabut. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun nge-recharge iPhone, iPad atanapi aksésori sanésna upami anjeun hoyong. Sareng hayu urang tong hilap kapasitas muatan na dugi ka 85W, anjeun bahkan tiasa ngeusian ulang MacBook Pro 15 ″, hiji hal anu sababaraha kahontal.

Kudu pikeun laptop, gunana pikeun komputer méja

Upami padamelan anjeun kalaksanakeun kalolobaannana dina laptop duanana nalika gerak sareng nalika anjeun di bumi, aksésori sapertos dok TS3 Plus janten penting. Kalayan sikep saderhana sambungkeun kabel kana laptop anjeun anu bakal aya di ujung jari anjeun sadaya aksesoris anu anjeun sambungkeun kana dok, bahkan layar 5K atanapi dua 4K dina modeu diperpanjang. Anjeun bahkan henteu kedah nyandak carjer tina kantong anjeun, sabab kabel Thunderbolt 3 anu sami bakal ngeusian ulang laptop nalika anjeun nganggo éta kalayan sadaya périferal anu nyambung.

Tapi sanaos anjeun gaduh desktop sapertos iMac anu anyar sareng téknologi Thunderbolt 3, anjeun bakal mendakan dok ieu mangpaat pisan, kumargi ngajadikeun sababaraha palabuhan anu teu aya di iMac langkung tiasa diaksés, atanapi bahkan anjeun tiasa gancang ngadamel saklar ti iMac kana laptop anjeun, ku nyoplokkeun Thunderbolt tina desktop sareng nempatkeun kana MacBook Pro.

Pendapat editor

Dok CalDigit TS3 Plus tiasa dianggap anu pang saé dina kategori na pikeun harga sareng kinerja. Kalayan 15 palabuhan total anu ditumpukeun dina komputer anjeun nganggo kabel Thunderbolt 3 tunggal, stasiun ieu penting pikeun anu nganggo laptop salaku alat padamelan utama, sareng tiasa disarankeun pisan pikeun pangguna komputer desktop anu cocog. Kapasitas ngecas na dugi ka 85W sareng palabuhan berkecepatan tinggi ngajantenkeun aksésori anu pantes aya catetan anu paling luhur. Éta sayogi di toko online sapertos Amazon pikeun € 299 (link).

CalDigit TS3 Plus
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
  • 100%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Mangpaatna
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • 15 konéksi dina hiji, alat anu kompak pisan
  • Dahareun sorangan
  • Thunderbolt 3 dugi ka 40Gbps
  • Ngawengku 3cm Thunderbolt 50 kabel
  • Ngecas kapasitas dugi ka 85W
  • Pamaca kartu gancang sareng kaluaran audio analog sareng optik

Kontra

  • Sawatara sababaraha, trafo ageung pisan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adrián Fergó cenahna

    Anjeun yakin kuring, kuring milari dok Thunderbolt sareng kuring badé nyimpen anu ieu, katingalina saé.

    Ku jalan kitu, kuring resep kana jam digital anu nembongan dina poto sareng video, modél mana éta?

    Sambutan…

    1.    Luis Padilla cenahna

      Disebut Waktos LaMetric