Candak layar Mac anjeun nganggo Dropbox

Dropbox

Dropbox bade telat. Ayeuna pamekar ruang awan anu terkenal hoyong ngamajukeun padamelan jauh ti bumi. Sataun katukang éta bakal saé, tapi ayeuna kasép, kasép.

Mimiti sabab jalma anu parantos ngalakukeun atanapi nuluykeun ngalakukeun padamelan jauh anjeun parantos parantos nyetél sistem sareng sababaraha aplikasi pikeun videoconferencing sareng silih tukeur inpormasi antara kelompok kerja. Sareng anu kadua, kumargi seueur jalmi-jalmi anu balik deui kana pagawéan nyanghareupan, ningalkeun jauh ti jauh. Tapi hei, éta henteu kasép upami kabagjaan anu saé ... hayu urang tingali naon anu ditawarkeunana ka kami ...

Dropbox badé diluncurkeun tilu aplikasi penting pikeun ngamajukeun padamelan jauh ti bumi. Kalayan Dropbox Capture, salaku conto, anjeun tiasa néwak naon anu kajadian dina layar anjeun dina Mac atanapi Windows PC anjeun pikeun ngabagi ka workgroup anjeun.

Dropbox Capture Éta ayeuna sayogi dina béta dina sadaya rencana individu sareng perusahaan. Mangrupikeun alat komunikasi visual sadaya-dina-hiji anu ngabantosan anggota tim bagikeun padamelan sareng pamendakna sacara teu sinkron.

Kabaruan anu kadua nyaéta Dropbox Replay. Mangrupikeun alat pelengkap pikeun anu sateuacanna anu dirancang pikeun masihan koméntar sareng nyatakeun screenshot ieu. Éta henteu sayogi, tapi anjeun tiasa ngiringan daptar ngantosan aksés mimiti upami anjeun kersa.

Sareng anu katilu nyaéta Toko Dropbox, aplikasi anu dirancang pikeun ngabantosan panyipta ngajual eusi digital sapertos poto stock sareng klip pidéo. Dropbox Shop ngamungkinkeun anjeun ngajual kreasi kontén digital anu tos anjeun simpen dina akun Dropbox anjeun.

Upami anjeun resep nyobian aranjeunna fase béta, teras gabung daptar ngantosan ti di dieu. Kanggo ayeuna, tilu aplikasi dina fase béta bakal sayogi ngan ukur dina basa Inggris. Versi resmi diperkirakeun sayogi dina langkung seueur basa ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.