Capcom ngaluncurkeun Resident Evil Village ngan pikeun Apple Silicon

Imah sétan

Upami Anjeun gaduh Mac, Anjeun ayeuna bisa maénkeun kaulinan AAA dina eta kawas Allah dimaksudkeun. Ieu mangrupikeun sékrési pangénggalna tina saga anu terkenal ngeunaan Resident Evil horor video game: Resident Evil Village. Hijina downside nyaeta Mac ieu kudu ti generasi anyar komputer Silikon Apple.

Janten upami anjeun gaduh Mac nganggo prosésor M1 atanapi M2, anjeun ayeuna tiasa nikmati Désa Jahat Penduduk. Sareng gaduh waktos anu saé, sabab ngagunakeun mesin grafik Apple Metal 3 énggal anu dilebetkeun ku macOS Ventura.

Sigana mah Apple tungtungna bakal ngabéréskeun masalah anu ditangguhkeun anu parantos ditunda salamina sareng Macs: Éta aranjeunna henteu tiasa ngagerakkeun a kaulinan AAA kalawan 3D rendered grafik. Resident Evil Village ngabuktikeunana.

Capcom Éta nembé ngaluncurkeun cicilan énggal (kadalapan) tina saga kaulinan video horor Resident Evil anu populér: Resident Evil Village. Éta bakal janten hiji deui dina saga upami sanés kanyataan yén éta parantos ditulis ulang khusus pikeun Mac.

Kaulinan ieu dipeunteun dina kategori kaulinan AAA. Ieu mimitina dimekarkeun pikeun PlayStation 5 y Xbox Series X, sareng ayeuna, éta ogé sayogi pikeun macOS.

Sarat anjeun basajan. Boga Apple Silicon Mac, (kalayan prosesor M1 atanapi M2) sareng anu dipasang macOS Ventura. Ieu sabab dumasar kana mesin grafik anyar Apple pikeun kaulinan vidéo 3D, Metal 3 y MetalFX.

Supir diperlukeun pikeun ngajalankeun ceuk mesin grafik ngan kaasup kana macOS datang. Sarta pikeun eta dianggo mulus, éta ngan mungkin ku ngagunakeun kakuatan tina prosesor M1 saterusna. Janten upami Mac anjeun didasarkeun kana prosésor Intel, anjeun tiasa hilap ngeunaan kaulinan ieu, henteu paduli sabaraha macOS Ventura anu anjeun pasang dina éta.

Resident Evil Village ayeuna sayogi dina Mac App Store ku euro 47,99. sarta ngomong, ngan sadia pikeun Apple Silicon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.