CleanMyMac 3, alat penting pikeun Mac anjeun

Saatos sadayana usaha anjeun parantos dilakukeun pikeun kéngingkeun anjeun Mac, Anjeun teu kedah ngantepkeun pangropéa éta dina panangan anu teu ngalaman. Dina sababaraha kali saruntuyan sampah akumulasi anu nempatan rohangan sareng kalem Mac. Kalayan CleanMyMac 3 anjeun bakal lirén hariwang ngeunaan tugas-tugas éta. Salajengna, CleanMyMac 3 siap pikeun vérsi OS X The Juragan.

CleanMyMac, asistén pamungkas

Versi anyar tina program anu dikembangkeun ku MacPaw Mangrupikeun kabagjaan anu mutlak. Sakali dipasang dina anjeun MacAnjeun bakal kaget ku agility anu ngalir sareng sababaraha sumber anu diperyogikeun janten épéktip. Antarbeungeut tina CleanMyMac 3 Éta saderhana sareng tiasa diatur pisan, kalayan katerangan masing-masing sumber daya sareng penampilan anu pamer tapi henteu kedah hégar.

Antarbeungeut CleanMyMac saderhana

Sakali dimimitian, anjeun tiasa milih salah sahiji Utiliti di kénca atanapi ngantepkeun software anu kuat anu diciptakeunana, analisa anjeun Mac sareng mendakan dimana tempat sampah anu nyegah komputer anjeun lancar, nyaéta anu disebatna "Pembersih pinter". Ku ngaklik tombol «Nganalisis», CleanMyMac 3 Éta bakal nunjukkeun séri file anu tiasa dihapus sacara aman, nunjukkeun dimana unggal barang anu kedah dipupus ayana. Upami anjeun resep ngajaga hiji, tinggal batalkeun pilih éta sareng program éta moal ngaleungitkeun éta.

CleanMyMac beberesih aman

Sanaos titik anu kuat tina CleanMyMac 3 nyaéta dina ngahapus file anu teu perlu, kuring kedah nyarios yén aya pilihan sanés sapertos anu saé:

  • Program uninstaller tiasa dianggo sacara luar biasa, ngaleungitkeun tanpa tilas yén program anu urang henteu nganggo deui. Janten alat penting ayeuna urang tiasa install El Capitan dina Macs kami.

CleanMyMac Uninstaller

  • Pangropéa: ngajadwalkeun padamelan sadidinten anu bakal ngajantenkeun anjeun Mac sacara magis dioptimalkeun
  • Pilihan tina kalaluasaan pikeun henteu nyéépkeun rasa anjeun dina panyungsi.
  • Penyuluh, pikeun ngaleungitkeun widget éta anu ngajantenkeun kahirupan langkung sesah tibatan saderhana
  • Crusher. Pilihan anu pohara kapaké sareng diperyogikeun. Tiasa ngahapus data anu tangtu sareng total kaamanan anu teu tiasa dipulangkeun mangrupikeun hal anu teu aya hargana.

CleanMyMac Shredder

Kalayan sadaya fitur ieu di ujung jari anjeun, € 39,95 anu biaya program sigana mah harga anu saimbang pisan, Nanging, CleanyMac 3 ngamungkinkeun anjeun ngaunduh jaman sidang gratis ku kituna anjeun tiasa ningali nyalira naha, numutkeun kuring, éta mangrupikeun salah sahiji program anu paling penting anu sadayana Mac kedah ngagaduhan.

Ku jalan kitu, salah sahiji pilihan anu kuring paling resep CleanMyMac 3, mangrupikeun anu disebut «dasbor» anu nunjukkeun status anjeun ayeuna Mac ku kituna anjeun tiasa ningali dina situ upami anjeun kedah ningkatkeun, sareng bahkan tiasa dugi memori gratis dina kasus-kasus anu mana anjeun kedah ngagaduhan poténsi pinuh pikeun anjeun Mac. Ieu sampurna dilengkepan ku teu aya bewara anu ngaganggu anu rutin ngabéjaan yén waktosna pikeun ngabersihkeun komputer berharga anjeun.

Dashboard CleanMyMac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.