CleanMyMac X ayeuna cocog sareng Mac M1 anyar

Saatos kadatangan Mac anyar sareng prosesor Apple Silicon, parantos waktuna pikeun aplikasi diperbarui kanggo ngamangpaatkeun pinuh fiturna, sareng CleanMyMac X ayeuna ngagabung kana daptar aplikasi anu didukung ku aslina, ditambah desain anyar.

Upami anjeun salah sahiji pamilik anu untung tina Mac anyar anu nganggo prosesor M1, salian ti nikmati fitur unggulan komputer ieu, ayeuna anjeun tiasa ngamangpaatkeun pinuh ku naon anu ditawarkeun ku CleanMyMac X, salah sahiji aplikasi anu paling saé pikeun ngajaga Mac tanpa kedah ngahesekeun kahirupan anjeun. Salaku tambahan, desain na dipasang deui pikeun adaptasi sareng éstétika macOS Big Sur, kalayan warna anyar, panganteur anu saderhana sareng ngaleungitkeun detil tambahan anu henteu nambihan naon-naon dina aplikasi. Menu gigir ngamungkinkeun navigasi langkung intuitif, sareng animasi 3D masihan tampilan modéren anu sok ngaapresiasi dina Mac anyar anjeun.

Salah sahiji fitur utama CleanMyMac X nyaéta kamampuan pikeun ngosongkeun rohangan dina hard drive anjeun sapertos sababaraha aplikasi sanés anu tiasa. Penting pikeun ngaleungitkeun sampah, tapi henteu miceun hal-hal penting anu tiasa nyababkeun sistem atanapi aplikasi sanés janten teu leres. Kalayan CleanMyMac X anjeun moal ngagaduhan masalah ieu, sareng ayeuna jalan langkung saé sareng kamampuan ngaleungitkeun Universal Binaries, file-file éta anu ngamungkinkeun aplikasi dijalankeun dina Mac kalayan prosésor Intel sareng M1. Kalayan aplikasi ieu anjeun bakal ngaleungitkeun komputer anu henteu diperyogikeun ku komputer, ngosongkeun rohangan anu penting ku ngan ukur sababaraha kali klik.

CleanMyMac X ogé ngagaduhan fungsi panyalindungan pikeun sistem anjeun, pikeun nempatkeun lapisan kaamanan tambahan kana naon anu parantos ditawarkeun Apple sacara standar dina sistem anjeun. Salaku conto anjeun bakal tiasa ngaleungitkeun malware Silver Sparrow, anu parantos nginféksi rébuan Mac di sakumna dunya tina aplikasi anu retak atanapi pembaruan palsu tina aplikasi sanés sapertos Flash. Boh versi gratis sareng nu mayar tina CleanMyMac X ngamungkinkeun anjeun nganalisis komputer, ngadeteksi malware sareng ngaleungitkeun upami éta aya. Upami anjeun hoyong lisénsi anu ngamungkinkeun anjeun nganggo aplikasi anu hébat ieu tanpa watesan, anjeun gaduh langganan € 29,95 per taun atanapi € 89,95 dina sakali mésér. Anjeun gaduh langkung seueur inpormasi di link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.