Naha CleanMyMac X aman?

logo cleanmymac x

CleanMyMacX parantos diénggalan, sarta brings warta hébat dina watesan menu grafis na anjeun tiasa ningali. Ogé, upami anjeun gaduh mamang ngeunaan naha parangkat lunak ieu leres-leres aman atanapi henteu, dina tulisan ieu kami bakal ngaleungitkeun sadaya mamang ngeunaan parangkat lunak beberesih anu hebat ieu pikeun macOS anjeun.

Sareng éta, sakumaha anu anjeun terang, aya seueur anu ngabersihkeun dina jaring anu henteu sapertos atanapi anu ngandung kode anu tiasa dilabélan curiga. Gantina, ieu béda dina sababaraha cara… Naha anjeun hoyong terang kunaon?

Antarbeungeut anyar CleanMyMac X

Antarbeungeut pangguna grafis anyar tina aplikasi ieu parantos Didesain deui lengkep sareng sababaraha fitur anyar ditambahkeun pikaresepeun pisan, sapertos:

CPU

CPU

CleanMyMac X parantos tiasa ngawas suhu CPU, ogé beban kerja anu aya dina unit ieu. Nanging, dina vérsi énggal anjeun ogé bakal tiasa ningali aplikasi anu ngonsumsi paling sumber daya, waktos operasi sistem operasi sareng kagiatan anu teu biasa.

Ieu tiasa ngabantosan anjeun ngaidentipikasi naon anu ngalambatkeun sistem atanapi upami aya malware anu ngonsumsi sumber anu teu normal.

Memoria

Memoria

menu ieu nujul kana pamakéan RAM nu prosés ngajalankeun, bisa nangtukeun prosés heaviest nu bisa dihapus pikeun memori bébas.

Cara séjén pikeun ngawas prosés jalan sareng program mana anu nganggo mémori anu paling utama, ku kituna ngartos anu ngalambatkeun sistem.

neundeun

neundeun

La versi anyar tina CleanMyMac X Éta ogé hadir sareng alat ieu dimana anjeun tiasa ngawas pamakean disk anu dilakukeun dina komputer, tiasa ogé ngukur kaayaan sareng suhu pikeun terang nalika aya kajadian sareng waktosna pikeun nyadangkeun sareng ngagentos drive. .antisipasi leungitna data.

Salaku tambahan, ku ngawaskeun ogé rohangan, anjeun tiasa nganggo alat ieu pikeun ngosongkeun rohangan dina drive sareng gaduh kapasitas anu langkung ageung sareng laju anu langkung ageung, sabab émut yén nalika médium panyimpen ngeusi ogé janten langkung "puguh".

batre

batre

Alat-alat sareng batré ogé ngagaduhan bagian dimana siklus ngecas tiasa ditingali pikeun nangtukeun kaayaan kaséhatan batré, anu hususna praktis.

Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nganggo éta pikeun ngawas waktos batré anu anjeun tinggalkeun supados total kacapean henteu ngadadak anjeun sareng anjeun tiasa nyimpen sadaya padamelan atanapi kaulinan anjeun.

Protéksi

Ieu modul panyalindungan anyar pikeun ngajaga ancaman dina Mac anjeun dina kontrol. Kalayan database malware anu diropéa. Hatur nuhun kana éta, éta tiasa dianggo sareng antimalware, nyeken sistem pikeun ngahapus parangkat lunak jahat.

Ku cara kieu anjeun bakal ditangtayungan tina ancaman anu ngagimbung jaringan sareng anu rentan macOS. Sareng, di sisi anu sanés, upami anjeun gaduh sababaraha komputer Mac dina jaringan, anjeun bakal ngahindarkeun inféksi ka batur.

Monitor jaringan sareng alat anu disambungkeun

Alat anyar dina pangwangunan sareng anu bakal sumping sakedap... Unsur anu dipiharep, sabab éta ogé bakal tiasa ngadeteksi masalah kinerja jaringan sareng alat mana anu paling seueur dianggo.

Pondokna, kaunggulan hébat anu anjeun kedah kéngingkeun ayeuna upami anjeun hoyong pangropéa alus sistem Anjeun sarta yén éta salawasna dina kaayaan sampurna. Janten anjeun ngan ukur kedah hariwang ngeunaan naon anu penting pikeun anjeun ...

Modul anti malware

modul panyalindungan

aspék penting séjénna nyaéta naha CleanMyMac mangrupikeun aplikasi anu aman na teu kawas cleaners sejenna sakuduna dituju? Nya, pikeun ieu anjeun kedah nganalisis sababaraha poin:

Apple Certified

Anjeun tiasa ningali segel "Notarized by Apple" dina aplikasi ieu, nyaeta, CleanMyMac X mangrupakeun cleaner nu geus Certified ku Apple sorangan, nu jaminan jeung katengtreman pikiran.

Sertipikat ieu nangtukeun yén aplikasi éta henteu gaduh komponén jahat sareng distribusina aman.

Modul anti malware

Éta gaduh modul anti-malware, anu bakal tanggung jawab pikeun ngadeteksi sareng ngaleungitkeun kode jahat tina sistem anjeun. Sanaos macOS mangrupikeun sistem anu cukup aman, éta henteu ngajantenkeun kasalahan tina serangan atanapi ancaman cybersecurity.

Pikeun tambihan katenangan, modul CleanMyMac énggal gaduh pangkalan data tandatangan anu ageung anu diénggalan supados tetep énggal.

Henteu PUP atanapi PUA

Éta sanés aplikasi anu berpotensi bahaya sapertos seueur pembersih Windows anu sanés. Aya sajumlah ageung alat dina jaring pikeun ngabersihan sistem sareng ngagancangkeunana, anu sanés sigana. Sareng aranjeunna henteu kusabab sababaraha alesan.

Di hiji sisi, aranjeunna henteu tiasa ngalaksanakeun fungsina sakumaha anu sakuduna, janten henteu aya gunana, nyaéta, aranjeunna henteu ngabersihan atanapi ngagancangkeun sistem.

Di sisi anu sanés, aranjeunna tiasa ngalebetkeun program sanés anu tiasa bahaya atanapi ngaganggu. CleanMyMac henteu sapertos kitu, éta mangrupikeun aplikasi anu dirarancang praktis sareng nyayogikeun naon anu dijanjikeun.

kacindekan

CleanMyMac nyaéta hiji aplikasi dipercaya anu tiasa dipercanten, kalayan antarbeungeut grafis sareng panel anu elegan pisan ku kituna pangguna tiasa terang kumaha napsirkeun sareng berinteraksi sareng aranjeunna.

Kalayan éta anjeun bakal tiasa ngawas parameter sistem, antisipasi masalah anu tangtu sareng, anu utama, ngabersihan sistem pikeun ngaleungitkeun gigabyte file anu teu perlu anu ngeusian unit panyimpenan anjeun. Éta gaduh seueur pamor dina komunitas Mac kusabab alesan ...

Upami anjeun hoyong nyobian gratis, Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafael cenahna

    Nya, sahenteuna dugi ka ayeuna, versi anu dijual di App Store henteu sami sareng anu sayogi dina halaman wéb produsén, tapi langkung pondok. Sareng panasaran, upami modul anti-malware disalurkeun, aplikasi anu disangka spionase kami pikeun pamaréntah Rusia ogé diakui, diantarana… CleanMyMac X sorangan.