Danalock V3, konci pinter ieu cocog sareng HomeKit ayeuna tiasa dipésér di Spanyol

Danalock V3

Tiasa mopohokeun konci di bumi sabab urang tiasa muka panto ku alat anu cerdas parantos tiasa sababaraha lami. Nanging, urang kedah nambihan salah sahiji protokol anu paling penting dina taun-taun ayeuna: HomeKit, standar anu mana Apple hoyong bumi anjeun janten langkung palinter. Sareng pikeun ngahontal ieu, éta parantos nambihan unsur énggal dina Apple Store online: Danalock V3, konci pinter anu tiasa anjeun kendali ngalangkungan komputer Apple, ogé nganggo Siri.

Ngonci ieu Danalock V3 parantos tiasa diala di Éropa di sababaraha nagara, diantarana Spanyol. Ti ayeuna, sareng upami anjeun masangkeun di bumi, émut yén anjeun tiasa muka sareng nutup panto utama bumi anjeun boh tina aplikasi «Home» sareng nganggo asistén pribadi Siri.

"Bumi" datang ka macOS Séptémber payun nalika macOS Mojave parantos siap. Samentawis éta, HomeKit cocog sareng sésana alat-alat ayeuna. Danalock V3 mangrupikeun konci pinter anu anjeun tiasa kéngingkeun di Apple Store online kalayan harga euro 249,95 sareng éta sayogi ayeuna kanggo kintunan anjeun.

Di sisi anu sanésna, salian ti tiasa muka sareng nutup bumi urang sacara nirkabel sareng aman, urang ogé tiasa masihan aksés ka anggota kulawarga anu béda-béda —Sok ti aplikasi Bumi- atanapi masihan aksés ka jalma anu sanés kanggo waktos. Sanaos dina kasus anu terakhir kuring henteu terang pisan naha urang tiasa percanten ka diri urang sorangan.

Kitu ogé, Danalock V3 henteu sinonim sareng kedah ngagaduhan tim sélulér atanapi téknologi, tapi langkung saé saha waé anu ngagaduhan konci konvensional bakal tiasa neraskeun nganggo konci sapertos sateuacan. Sanaos kami ngantunkeun anjeun sareng pituduh instalasi Kalayan modél anu béda, Apple parantos ngingetkeun yén paket penjualan anu disebarkeun di Spanyol henteu aya hubunganana sareng modél anu difokuskeun ka nagara-nagara Skandinavia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.