Miluan platform RECICLOS sareng bantosan kota anjeun unggal waktos ngadaur ulang kaléng sareng botol inuman plastik

daur ulang

Éta jelas pisan sareng nunjukkeun kumaha pentingna éta Daur mulang jumlah badag runtah anu urang ngahasilkeun unggal poé. Rébuan rébu ton runtah sareng turunan anu dikokolakeun kalayan leres sareng éfisién, tiasa dianggo deui tanpa ngabahayakeun lingkungan.

Sareng pikeun ngadorong daur ulang sapertos kitu nyalira, ecomembers parantos ngaluncurkeun platform pikeun ngadorong daur ulang anu urang laksanakeun unggal dinten kaléng sareng botol plastik inuman anu urang hasilkeun di bumi urang. Ngaliwatan hiji aplikasi dina handphone anjeun, anjeun ayeuna bisa nyeken barkod unggal kaléng atawa botol, sarta mun anjeun maledog aranjeunna kana wadahna konéng, nyeken kode QR tina wadahna ceuk. Saderhana pisan anjeun tiasa nampi hadiah anu pikaresepeun pikeun anjeun sareng kota anjeun.

Ecoembes mangrupikeun organisasi nirlaba anu ngurus lingkungan ngaliwatan daur ulang sareng desain eco bungkusan domestik ringan di Spanyol. Ngaliwatan puseur inovasi kabuka na TheCircularLabgeus ngaluncurkeun proyék disebut Daur ulang pikeun ngamajukeun daur ulang bungkusan di imah pribadi.

Nyeken barkod dina kaléng inuman plastik sareng botol anu anjeun daur ulang

RECYCLES mangrupikeun ide anu saé pisan. Ngaliwatan aplikasi mobile, platform RECICLOS boga tujuan pikeun ngamajukeun daur ulang anu urang sadayana lakukeun di bumi urang. Anjeun saukur kudu ngundeur aplikasi, sarta unggal waktos Anjeun rengse can atawa botol plastik nu bade deposit dina wadahna konéng di jalan Anjeun, nyeken barkod dina wadahna.

Sakali anjeun ngeusian kantong bungkusan anu hampang sareng anjeun ngalungkeun kana wadah konéng, anjeun kedah nyeken dina aplikasi RECYCLING anu sami. kode QR naon anjeun bakal nempo dina wadahna. Sasederhana kitu. Langkung seueur kaléng sareng botol anu anjeun daur ulang, langkung seueur titik anu anjeun kumpulkeun dina akun aplikasi anjeun, sanaos aya watesna 25 RECYCLE per minggu.

Naon gunana ngumpulkeun titik?

Kalayan sikep basajan tina nyeken barkod Tina kaléng sareng botol plastik inuman anu anjeun buang dina wadah konéng, anjeun ngumpulkeun titik dina aplikasi. Poin ieu tiasa ditukeurkeun pikeun insentif lestari lokal, dimana anjeun tiasa ngadukung sareng ningkatkeun lingkungan pangdeukeutna anjeun: lingkungan anjeun, kota anjeun atanapi kualitas kahirupan tatangga anjeun. Insentif ieu ditarjamahkeun kana undian pikeun hadiah sustainable, sumbangan ka LSM atanapi proyék pangwangunan di komunitas anjeun. Ieu mangrupikeun hiji-hijina sistem balik sareng ganjaran (SDR) anu ngabales paripolah lingkungan anu tanggung jawab.

Sistem daur ulang pioneering ieu parantos aya di sakabeh wewengkon Spanyol, cacah duanana kalawan peti konéng nu incorporate téhnologi sarta kalawan mesin lokasina di stasiun angkutan sejen tur balanja jeung puseur rekreasi, sahingga facilitating daur ulang kaléng jeung botol plastik inuman dihasilkeun di jero jeung di luar imah . Pariksa lamun geus sadia di munisipalitas anjeun ngaliwatan peti atawa mesin, konsultasi eta  ramatloka jasa.

Anjeun tiasa manggihan aplikasi mobile RECICLOS haratis duanana pikeun iosdina Apple Store, sakumaha kanggo Androiddina Google Play. Janten tong dipikiran deui, teras tuang pasir anjeun pikeun ngabantosan lingkungan atanapi kota anjeun kalayan RECYCLES.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.