Dave Baustista ngiringan pamaén usum kadua See

Dave Bautista

Ladénan pidéo streaming Apple henteu suksés sakumaha anu diarepkeun ku perusahaan. Dina waktos ayeuna, anjeunna ngan ukur berhasil kéngingkeun hiji penghargaan, nyaéta tina kritikus, penghargaan anu langkung alit dibandingkeun sareng Golden Globes, dimana leumpang jauh-kosong saatos nampi 3 nominasi.

Awalna hese sareng di Apple aranjeunna terang aranjeunna kedah tetep kerja keras. Nanging, Kuring pribadi henteu nganggap yén strategi ngan ukur ngiring aktor sareng sutradara terkenal mangrupikeun cara pikeun ngahontal kasuksésan, sareng kami gaduh buktos ieu dina séri HBO sareng Netflix anu parantos kéngingkeun penghargaan dina sababaraha taun ka pengker.

Naon anu urang badé jalan anu sanés. Seri Tempo, séri anu dibéntangan ku Jason Momoa, bakal ngagaduhan usum kadua nalika kami ngawartosan anjeun sababaraha minggu ka pengker. Usum kadua ieu bakal ngiluan Dave Bautista, dipikaterang utamina pikeun kalungguhanana dina Guardians of the GalaxyNumutkeun kana Ragam, anu parantos janten juru bicara henteu resmi pikeun layanan vidéo streaming Apple.

Di momen teu dipikaterang naon peran Bautista dina usum kadua atanapi kumaha bakal cocog dina carita. Bautista parantos ngatur sababaraha taun terakhir janten bintang di dunya bioskop saatos ngalangkungan WWE sapertos Dwayne Johnson, janten ayana anjeunna pasti bakal ditampi ku peminat séri.

Seri Tempo lumangsung dina waktos anu payun, saatos virus anu ngancurkeun umat manusa. Anu salamet tungtungna buta. Jason Momoa dibéntangan salaku Baba Voss, bapa kembar dilahirkeun mangabad-abad engké sareng anu parantos kéngingkeun kamampuan ningali. Baba kedah ngajagi suku na ngalawan ratu anu kuat tapi putus asa anu hoyong ngancurkeun kembar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.