Dave Bautista nyarioskeun ngeunaan usum kadua Tingali sareng kumaha anjeunna nyambung sareng Jason Momoa

Dave Bautista

Kalayan perdana usum kadua séri Tempo dina Apple TV +, Apple ngeposkeun video énggal dina saluran YouTube na dimana protagonis nyarioskeun ngeunaan éta. Dave Bautista, salah sahiji novelty utama usum kadua ieu, parantos masihan wawancara ka publikasi Ragam, di mana anjeunna nyarioskeun perkawis karyana sareng Jason Momoa.

Numutkeun ka anjeunna, Baustisa sareng Momoa nyampur sanaos duanana béda pisan dina sababaraha hal, kumargi nalika Bautista jalma anu tenang pisan, Momoa sabalikna.

Momoa maénkeun Baba Voss dina séri sareng Bautista nyandak peran Edo Voss, lanceukna. Hubunganna rumit pikeun nyarios sahenteuna, tapi Bautista yakin éta teu kedah lepat karakterna tapi lingkungan sareng kaayaan anu aranjeunna kedah hirup.

Anjeunna parantos hoyong damel sareng Momoa mangtaun-taun. Kami nembé hirup saé pisan. Anéh. Kami mirip pisan dina aspek-aspek tertentu, tapi kapribadian urang, tanaga urang sabalikna pisan. Anjeunna jalma anu energetik pisan, kaluar pisan, sareng kuring jalma panganteur, sareng tanaga anu saeutik pisan.

Kuring moal pernah nyarios yén Edo nyaéta jalma anu saé. Tapi kuring pikir éta mangrupikeun produk tina lingkunganana. Kuring pikir anjeun pikir anjeun hartosna ogé. Kuring pikir anjeunna pikir anjeunna ngalakukeun anu pangsaéna. Kuring ogé mikir hubunganana sareng Baba, sigana rasa ambek na asalna ti tempat anu sah.

Bautista ogé sacara rinci ngeunaan ngagambarkeun lalaki buta dina layar sareng pagawéan anu dilakukeun pikeun mastikeun yén éta katarima leres. Usum katilu See parantos parantos nyatet sasarengan anu kadua, tapi dina waktos ayeuna henteu kanyahoan sareng Dave Bautista bakal tetep janten bagian tina usum katilu, usum anu tiasa janten panungtung séri upami kritikna henteu mundur. .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.