DaVinci Resolve 17.3 ayeuna sayogi dugi ka 3x rendering gancang dina M1 Macs

DaVinci ngabéréskeun

ti Maret panungtungan, jalma-jalma di Blackmagic Design, ngaleupaskeun DaVinci Resolve pikeun prosesor M1 Apple, update éta ningkat sacara signifikan kinerja dibandingkeun sareng vérsi pikeun prosesor Intel. Nanging, katingalina siga aranjeunna henteu senang ku pagelaran éta sareng aranjeunna nembé ngaluarkeun pembaruan énggal.

Blackmagic Design nembé ngumumkeun sékrési DaVinci Resolve versi 17.3, pembaruan anu diklaim pamekar, nambahan kagancangan nepi ka 3 kali pikeun 4K sareng 8K éditan sareng rékaman dina prosesor Apple ARM.

Tapi ieu sanés hiji-hijina novelty anu ditawarkeun ku pembaruan anyar ieu pikeun kami. Salian nawiskeun langkung gancang, pangguna tina prosésor M1 Apple bakal tiasa eligir naha ngutamakeun speed rendering atanapi kualitas. Numutkeun ka pangembang, pilihan ieu bakal ngirangan waktos rendering dugi ka 65%.

Salaku tambahan, pangguna buku catetan anu nganggo prosesor M1, numutkeun perusahaan, berkat pembaruan énggal ieu dijamin yénUmur batréna bakal langkung 30% langkung lami tibatan vérsi anu sateuacanna.

Aplikasi DaVinci Resolve ogé fitur 300 fitur anyar sareng paningkatan sapertos mesin audio Fairlight generasi anyar kalayan dukungan pikeun 2.000 lagu audio sacara real time, alat-alat gradasi HDR, inspektur anu didesain ulang, sareng tampilan klip metadata anu sanés.

Fitur sanésna kalebet nBentuk anyar sareng kontrol optik langkung seueur pikeun Resolve FX Mosaic Blur, kontrol rotasi énggal pikeun matte sampah FX Keyer, preferensi I / O audio Farlight anyar kalayan dukungan bagian I / O anu misah.

Versi gratis sareng versi mayar

DaVinci Resolve nawiskeun versi gratis, pérsi sareng runtuyan watesan anu kami moal mendakan DaVinci ngabéréskeun Studio, versi pang lengkepna anu kalebet ratusan épék, alat tilu diménsi ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.