Affinity Designer sayogi pikeun waktos terbatas dina satengah harga

Pangirut Désainer

Tina Soy de Mac kami ngawartosan anjeun ngeunaan tawaran aplikasi sareng / atanapi gim gratis salian ti diskon anu tiasa kami mendakan sacara rutin dina sadaya jinis kontén anu cocog sareng Mac kami. Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan salah sahiji aplikasi desain grafis anu pangsaéna sayogi kanggo macOS anu diical: Affinity Designer.

Salami sababaraha dinten, upami anjeun ngantosan tawaran kéngingkeun aplikasi ieu, ayeuna waktuna, kumargi urang tiasa mendakanana harga satengah, ngan ukur 27,99 euro, anu ngagambarkeun diskon 50% pikeun harga biasana, nyaéta 54,99 euro.

Aplikasi ieu, ti jalma-jalma di Serif Labs, mangrupikeun a software desain grafis vektor, anu sakedik atanapi henteu kedah dikirim ka aplikasi Adobe anu sanés. Aplikasi na diwangun sadayana ti mimiti salami 5 taun, maka unggal fitur, alat, fungsi, sareng dasbor tegesna didamel kanggo tiasa nawiskeun fungsionalitas maksimal pikeun ahli desain grafis.

Désainer pangirut nyaéta sapinuhna cocog sareng macOS Big Sur, dioptimalkeun pikeun prosesor Apple M1 ogé 64-bit sareng multi-core. Tambih Deui, ngamangpaatkeun pinuh ku téknologi macOS pangénggalna sapertos Metal, OpenGL, Core Graphics, sareng Grand Central Dispatch. Sanaos sadayana sigana nunjukkeun yén MacBook Pro Touch Bar parantos sababaraha dinten na, éta kompatibel sareng éta, salaku tambahan kana eGPUs éksternal.

Kanggo ngamangpaatkeun panawaran ieu, Mac kami kedah dikelola, sahenteuna ku macOS 10.9 atanapi engké, sanaos upami urang hoyong ngaoptimalkeunana, disarankeun nganggo versi macOS pangénggalna anu aya sareng dina alat anu nembé nembé. Affinity Designer ditarjamahkeun kana basa Spanyol, janten basana moal janten masalah pikeun ngamangpaatkeun hal éta.

Desde halaman pamekar ieu, urang tiasa unduh vérsi uji coba sareng sadaya fungsi pikeun mariksa naha éta leres-leres nawiskeun kami sadayana anu urang peryogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.