Deus Ex: Human Revolution - Ultimate Edition, dijual pikeun waktos anu kawates

Deus Ex: Revolusi Manusa - Édisi pamungkas ngabogaan a Diskon 75%, biasana dibanderol 19,99 € sareng ayeuna euy 4,99 € Tiasa milik anjeun. Kaulinan na nyaéta sagemblengna dina basa Spanyol sareng éta juara hiji Apple Design Award salaku bagian tina Mac Developer Showcase 2012. Deus Ex: Human Revolution - Ultimate Edition peryogi seueur kakuatan grafis, kami mamatahan anjeun sateuacan mésér maca sarat minimal yén urang nempatkeun saatos maca. The Ulasan pangguna sareng ulasan kalayan berkesan.

Kaulinanna kira-kira iraha tilas komandan SWAT Adam Jensen kapaksa ngahijikeun cyber magnification, mendakan éta wates antara manusa sareng mesin mangrupikeun titik anu teu balik. Pendakan bebeneran dina konspirasi global dina a kaulinan peran-peran jalma munggaran dimana anjeun kedah ngagabungkeun tempur, kamuflase, peretasan sareng interaksi sosials pikeun nangtoskeun jalan evolusi manusa.

Deus Ex: Revolusi Manusa - Édisi pamungkas

Di dunya dimana Korporat amor ngajual modifikasi biomekanis sareng anu protés ngalawan aranjeunna dibungkem, ukur anu adaptasi anu salamet. Pendakan poténsial saleresna tina ekstensi anjeun sareng ngamanipulasi awak Adam pikeun ngajantenkeun anjeunna janten mesin sampurna anjeun.

Fitur utama:

  • Pilarian terang naon anu nyababkeun kajadian Deus Ex anu endah dina prékuel visi ieu 25 taun sateuacan pertandingan aslina.
  • Ngalaman kaulinan terbuka-otentik dimana masing-masing pilihan anjeun nyandak ngagaduhan akibat anu langgeng.
  • Muka konci sareng perbarui pembesaran dina anggota awak, panon, uteuk, kulit sareng bayah ku Adam nalika anjeun ngembangkeun awakna pikeun nyocogkeun sareng gaya permainan anjeun.
  • Anggo kakuatan anggota awak robotic pikeun ngalakukeun pukulan brutal ka lawan-lawan anjeun.
  • Janten teu katingali, ngalih cicingeun sareng ningali tembok bari nganggo pembaruan ti kamuflase ngalirkeun antara pasukan maut sareng nembus ka daérah terlarang.
  •  Lebet kana sistem kaamanan maca email, nganonaktifkeun kaméra kaamanan sareng muka konci panto pikeun aksés ka daérah anu disumputkeun
  • Jantenkeun babaturan sareng pangaruh jalma! Janten master pérsuasi sareng ngayakinkeun karakter anu misterius pikeun masihan inpormasi sareng kalakuanana sakumaha anu anjeun pikahoyong.
  • Deus Ex: Human Revolution - Ultimate Edition ngandung eusi anu tiasa diunduh Link Leungit DLC jeung Misi ngabeledug sareng bungkus ékspansi Peningkatan Taktis.
  • Kaulinan ogé ngandung a 44 menit dokumenter ngeunaan cara ngadamelna, komik dina gerak, soundtrack disusun ku Michael McCann sareng tilu gandeng.

Inpormasi penting ngeunaan Deus Ex: Human Revolution - Ultimate Edition:

  • Sarat minimum: Prosesor: 2.0 GHz, RAM: 4GB, Kartu Grafis: 256MB, Hard Drive: 17GB.
  • Kartu grafis ieu henteu dirojong: ATI X1xxx, ATI HD2xxx, NVIDIA 9400, seri NVIDIA 7xxx, NVIDIA 320M, Intel HD3000, Intel HD4000, sareng séri Intel GMA.
  • Kaulinan ieu ayeuna henteu cocog sareng jilid diformat salaku Mac OS Plus (sénsitip kana ukuran hurup).

Naon Anyar dina Versi 1.0.1:

  • Ngalereskeun masalah sareng lagu audio anu mangaruhan pidéo akhir pertandingan.
  • Ngalereskeun masalah anu mangaruhan fungsi tina pencét katuhu dina trackpads.
  • Ningkatkeun kasaluyuan kalayan beurit, keyboard pihak katilu, sareng tablet digitalisasi.

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 05/05/2012
  • Versión: 1.0.1
  • ukuran: 16.66 GB
  • basa: Español, Jérman, Perancis, Inggris, Italia, Polandia, Rusia
  • Pamekar: Feral Interactive Ltd.
  • kasaluyuan: OS X 10.7.3 atanapi engké

Undeur:

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.