Diagram 2.0 pikeun Mac diénggalan kalayan berita sareng kasaluyuan sareng Mac M1

Diagram pikeun Mac diénggalan dina vérsi 2.0

Upami anjeun milari aplikasi pikeun ngatur padamelan anjeun sareng naha henteu, hirup anjeun, tiasa dilakukeun ngalangkungan diagram alir. Basajan tapi operasional. Salah sahiji program anu paling tiasa ngabantosan anjeun tina Mac nyaéta Diagram. Ayeuna anjeun ogé kedah émut yén éta parantos diénggalan Diagram 2.0, Urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun pembaruan ageung mimiti saprak diluncurkeun, sareng sajabi ti mawa berita, éta cocog sareng M1.

Sakedik sakedik, aplikasi pikeun Mac diénggalan janten saluyu sareng chip Apple anu énggal. Mertimbangkeun kumaha hébatna M1 Macs, pamekar kedah mastikeun apdet gancang sareng aman. Pangembang diagram terang pentingna data ieu sareng parantos ngaluarkeun pembaruan utama pikeun aplikasi anu kalebet data na kasaluyuan lengkep sareng Macs sareng M1.

Diagram 2.0, ayeuna ngamungkinkeun pangguna gaduh kadali pinuh ku palette dina dokumén anjeun. Sedengkeun versi aslina tina Diagram ngan ukur nyayogikeun palét prétét, vérsi énggalna disayogikeun sareng langkung seueur prasetél sareng kustomisasi palét. Kituna ayeuna anjeun tiasa nyiptakeun palét khusus sareng elemen anu béda pikeun unggal dokumén. Program bakal naroskeun upami anjeun hoyong nganggo palét prasetél atanapi ngadamel anu énggal.

Pamekar direspon kana pungsi anu paling dipénta ku kaasup pilihan gaya anyar pikeun ngalengkepan kustomisasi palét. Ieu kalebet mekarna kolam renang warna unsur anu sayogi sareng ngenalkeun dukungan pormat téks. Pembaruanna disayogikeun ku langkung seueur pormat téks sareng pilihan warna sareng pamutahiran umum kana interface aplikasi.

Anu paling penting, Diagram 2.0 ayeuna ogé sapinuhna cocog sareng platform Apple Silicon, anu hartosna aplikasi ayeuna dijalankeun sacara asli dina Mac M1 kalayan ningkat kinerja sareng éfisiénsi. Diagram aya dina Mac App Store pikeun € 24.99 dina mésér tunggal. Pangguna anu gaduh vérsi sateuacanna tina aplikasi bakal nampi apdet gratis.

Diagram (Link AppStore)
Diagrams24,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.