Diajar kumaha cara ngaunduh sareng masang aplikasi dina Apple Watch anjeun

apel-nonton

Ngan aya opat dinten deui dugi ka Apple Watch turun di Spanyol sareng éta sababna kami hoyong ngahaturanan tulisan dina blog kami anu nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun ngaunduh aplikasi teras masangkeunana dina jam tangan anjeun. Dina kasus iPhone atanapi iPad, urang gaduh aplikasi anu disebat App Store di mana urang tiasa milarian aplikasi sareng masangkeunana upami langkung seueur masalah.

Nanging, Apple Watch henteu jalan dina cara anu sami sareng anjeun peryogi iPhone supados tiasa ngaunduh aplikasi sareng masangna. Urang kedah ngaunduh aplikasi Apple Watch ngalangkungan aplikasi anu dipikagaduh iPhone urang sareng éta sumping ti peluncuran ios 8.3, aplikasi Apple Watch. Aplikasi ieu dimana urang kedah ngalebetkeun ti waktos urang badé ngamimitian nganggo jam tangan urang, kumargi éta jawab ngahubungkeunana sareng iPhone urang.

Nya perkawis waktos anjeun terang pisan kumaha prosés ngaunduh aplikasi sareng masangkeunana dina Apple Watch sapertosna. Jumaah ieu bakal janten salah sahiji dinten dimana rébuan pangguna bakal gaduh jam tangan pinter sareng mimitian nganggo. Kanggo ngalakukeun ieu, aranjeunna kedah jelas ngeunaan léngkah-léngkah anu kedah dituturkeun ku aranjeunna supados jam tanganna siap gancang-gancang. Hayu urang ngamimitian tutorial ieu ku ngajelaskeun naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaunduh aplikasi ti App Store.

Kumaha ngaunduh aplikasi tina Apple Watch

apel-nonton-milarian-aplikasi

  1. Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta muka aplikasi Apple Watch dina iPhone anjeun.
  2. Ayeuna anjeun kedah pencét dina katégori "App Store".
  3. Milarian aplikasi anu anjeun pikahoyong tina langkung ti 6000 anu parantos sayogi. Émut yén anjeun tiasa milarian aplikasi ku ngaklik "Pilarian" atanapi "Jelajah" atanapi "Unggulan" upami urang hoyong mendakan aplikasi anyar.
  4. Pikeun ngaunduh aplikasi pencét dina "Meunang" atanapi "Mésér" lamun éta mayar.

Sakali aplikasi diundeur kana iPhone kami, urang kedah masangna dina Apple Watch. Kanggo ayeuna, aplikasi smartwatch Apple gumantung kana réncangna pikeun iPhone, nyaéta, upami anjeun ngaunduh aplikasi Telegram pikeun Apple Watch, aplikasi Telegram pikeun iPhone sacara otomatis bakal diunduh kusabab éta sadayana damel parantos dilakukeun sareng aplikasi Apple Watch kantun jaga nunjukkeun hasilna. Dimimitian dina usum gugur nalika watchOS 2 dileupaskeun parantos aya aplikasi asli sareng hal-hal bakal robih. 

Kumaha carana masang aplikasi dina Apple Watch

install-apps-apple-watch

  1. Buka aplikasi Apple Watch dina iPhone anjeun.
  2. Pencét kana katégori "Arloji abdi".
  3. Dina daptar aplikasi anu urang kedah milarian anu kami minat pikeun dipasang dina Apple Watch, pencét kana éta sareng pasihkeun pikeun dipasang.
  4. Teras aktipkeun pilihan na "Tembongkeun aplikasi dina Apple Watch".
  5. Aplikasi bakal sacara otomatis nyingkronkeun sareng jam tangan urang sareng aplikasi bakal nembongan dina Apple Watch.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   CARLOS TEVAL cenahna

    Naha aya aplikasi anu didesain dina ios, anu muncul di toko APPS sareng kuring tiasa ngaunduh aranjeunna dina telepon, tong ngantep kuring ngaunduh aranjeunna dina jam tangan 4?