Ieu sadayana alternatif tina macOS Monterey Wallpaper

Parantos saminggu saprak Apple nampilkeun vérsi anyar macOS Dipiharep aya dina seueur Mac dina akhir taun. Di momen ieu kami ngagaduhanana dina fase béta sareng pastina beuki seueur jalma anu bakal ngaunduh sakedik-sakedik saprak ayeuna éta ngan ukur aya pikeun pamekar. Pokokna urang tiasa gaduh sateuacanna dina komputer urang, sanaos ngan ukur dina bentuk Wallpaper. Anjeun tiasa gaduh sadayana varian anu aya.

Fitur anyar macOS Monterey teu acan seueur teuing tapi aya. Nanging, leres urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun sistem anu teras-terasan. Aya fungsi anu tangtu ngan bakal sayogi dina Mac sareng M1 sahingga anu cocog anu diénggalan tapi gaduh chip Intel, moal tiasa kéngingkeunana. Nya atuh. Kaleresan aya sakedik-sakedik urang bakal ningali langkung seueur fungsina. Dina waktos ayeuna urang tetep sareng estetika anu mangrupakeun wallpaper tina macOS 12 ieu.

Dina dasar resmi ieu, séri kipas parantos ngalaksanakeun variasi warna sareng kapadetan cahaya dina wallpaper ieu. Salaku conto, kami gaduh vérsi anu didamel ku @MattBirchler,anu ngajalankeun blog Birchtree, blog téknologi khusus ti saprak 2010. Éta wallpaper atanapi Wallpaper anu katingalina saé dina layar Mac kami. Anjeun panginten kedah ngaluyukeun sakedik gumantung kana ukuran layarna, tapi éta bakal katingalina saé. Ieu mangrupikeun anu tiasa diunduh:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.