DigiTimes keukeuh dina sababaraha rilis Apple pikeun Séptémber

Aya sababaraha rumor anu nunjukkeun kamungkinan nampilkeun sababaraha produk pikeun sasih payun, teu aya cariosan ngeunaan hiji produk jadi éta kedah dilakukeun sababaraha kali. IPhone, AirPods generasi katilu anyar, iPad sareng Mac ... Sadaya ieu nunjukkeun yén teguh Cupertino tiasa manjangkeun presentasi dugi ka bulan Nopémber sareng Macs.

Aya sababaraha analis anu ngagabung kana ramalan ramalan pikeun sababaraha produk sareng sadaya ieu ngarah langsung kana sababaraha presentasi atanapi langkungna, ngalirkeun pidéo kalayan presentasi masing-masing produk, tapi DigiTimes keukeuh yén Apple tiasa ngaluncurkeun hiji acara kanggo sadaya alat. 

Atanapi henteu anéh pisan panginten yén hiji acara tiasa diayakeun salami sasih payun kalayan presentasi masing-masing, tapi biasana kajadian biasana dugi ka sasih Nopémber sareng sacara tradisional Apple biasana parantos ngalakukeun jinis tempos ieu nalika diluncurkeun. . Ayeuna ti Halaman wéb MacRumors aranjeunna nyuarakeun berita anu asalna langsung tina média anu sanés anu dipikaterang ku kabocoran na, Digital Times.

Anjeun kedah ngabédakeun antara édisi Apple sareng pembaruan produk anu dileupaskeun dina wéb. Sareng kadang Apple ngomean hiji tim langsung ku ngaluncurkeun produk dina wéb, janten jinis presentasi ieu henteu tiasa disebat sapertos kitu. DigiTimes parantos nyarios dina jaman na yén Apple bakal ngaluncurkeun anu anyar 14-inci sareng 16-inci MacBook Pro dina bulan Séptember sahingga anjeun kedah perhatoskeun kana gerakan.

Di sisi anu sanésna, iPad atanapi AirPods generasi kasalapan tiasa dilebetkeun kana acara iPhone sareng ku cara ieu urang bakal parantos gaduh sadayana produk anu diluncurkeun bulan payun ... Naha anjeun pikir éta dimungkinkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.